Ovih 10 stvari svaka prava žena očekuje od svog muškarca..

Ovih 10 stvari svaka prava žena očekuje od svog muškarca..

11. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Priznanje ili pohvale

Svaka žena želi da čuje da njen partner prepoznaje njen trud i ceni ono što ona radi.

Lepo je čuti reč „hvala“ kada se sredi kuća ili spakuje odeća, znati da smo dobri u onome što radimo, kako smo neverovatno zabavne majke i sl.

 

 

Da sluša

Žene nekada žele samo da ispričaju sve loše i lude stvari koje su ih zadesile. Kome drugom nego njemu – svom partneru?

Pripremite ga za ove trenutke kako bi on bio tu kada vam je potrebno da se ispraznite. Skrenite mu pažnju da nije dovoljno da sluša samo očima već da treba da uključi celo svoje biće. Dogovorite se da tada isključite i odaljite se od svih mogućih ometača kao što su tv, telefon i sl. Tako će vam pokazati da je stvarno zainteresovan za ono što mu pričate. I njemu će biti drago da zna da ćete vi to obožavati i da će vam puno značiti.

 

 

Da bude prioritet svom dragom

Žene razumeju da su i muškarci obični ljudi sa dosta obaveza, muka i problema. Ali, žene vole da su na vrhu liste prioriteta.

Mnoge stvari će doći i proći, sastanci će se održati, utakmica će uvek biti i to je sasvim u redu. Ali on ipak treba da se pobrine da ništa ne bude važnije od vas.

 

 

Dobra komunikacija

Istina je da žene nekada žele samo da ih neko sluša, ali vole i da im se uzvrati pričom. Vole da komuniciraju. Muž treba da postavlja pitanja, traži mišljenje žene, ali i da odgovori otvoreno i bude slobodan da diskutuje.

Dobra komunikacija je ključ uspešnog braka a osnova odlične komunikacije je iskrenost.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3