Ovih 10 stvari svaka prava žena očekuje od svog muškarca..

Ovih 10 stvari svaka prava žena očekuje od svog muškarca..

11. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Izlasci sa partnerom

Vaša veza je počela prvim susretom, upoznavanjem, zatim zabavljanjem, veridbom i nakon toga ste se venčali. Ako je i redosled bio drugačiji, u procesu gradnje vašeg odnosa od veze do braka najvažniji deo je sigurno zabavljanje. Ali, kada stanete na „ludi kamen“ ne znači da to zabavljanje treba da prestane.

Svaka žena će sigurno obožavati da, s vremena na vreme, izađe na romantičnu večeru ili u istoj uživa kod kuće. Tu su i druge mogućnosti: koncert, pozorište, kuglanje, bioskop i sl.

 

 

Najbolji prijatelj

Svi želimo da imamo najboljeg prijatelja, ženskog i muškog. Osobu kojoj možemo sve da kažemo. Taj prijatelj treba da bude osoba za zajednički smeh ali i zajednički plač. Osoba koju možemo da nazovemo u bilo koje doba samo da bismo rekli „ćao“. Osoba na koju možemo da se oslonimo, koja će učiniti da se uvek osećamo bolje.

Vaš partner može i treba da bude ta osoba za vas!

 

 

Dobar primer

Kada sanjamo o venčanju želimo osobu koja će buditi ono najbolje u nama. Partnera koji će nas učiniti boljom, jačom i srećnijom osobom.

Žena primećuje kako njen muškarac živi, kako tretira decu, koliko naporno radi, kako provodi slobodno vreme (ako ga ima). On treba da radi prave, ispravne, stvari i bude dobar primer celoj porodici.

 

 

Ljubav

Koliko god da je brak dug, ljubav treba da je uvek prisutna.

Žena želi da je čuje, vidi i oseti!

 

blic.rs

Stranice: 1 2 3