NEDELJNE ASTRO PROGNOZE OD 12. DO 19. JUNA 2017: Pred nama je sedmica za hrabre, iskoristite je na pravi način. Ko zacrta cilj naći će i put…

NEDELJNE ASTRO PROGNOZE OD 12. DO 19. JUNA 2017: Pred nama je sedmica za hrabre, iskoristite je na pravi način. Ko zacrta cilj naći će i put…

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Sedmica puna aspekta, samo je prvog dana sve još lagano i mirno, a već u utorak kreće prvo Merkur da se oglašava, ali u jednom vrlo lepom i kreativnom smeru. Trigon sa Jupiterom otvoriće vam nove vidike, javiće se neki novi ljudi i stvoriće vam se nove mogućnosti i srećne okolnosti.

 

 

Vazdušni trigon doneće nove ideje, kontakte i prave informacije. Dobro bi bilo da tog dana obavite neke važne dogovore, isplanirate ili rezervišete svoj odmor, neko putovanje (Merkur trigon Jupiter). Ako ste u prethodnom periodu imali neki odnos na koji niste baš ponosni, ovaj je dan idealan da na neki način bar pokušate da popravite ili izbalansirate taj odnos. Zauzmite se za sebe, iskoračite i bićete ponosni.

 

Sledećeg dana Mesec je i dalje u znaku Vodolije idealan za druženja ili za neke neočekivane susrete, ali ipak budite oprezni, jer upravo kroz takvu atmosferu nećete biti svesni rizika i opasnosti u koji možete upasti. Merkur je toga dana u kvadratu sa Neptunom, što će uticati na pad koncentracije, na realno i jasno rasuđivanje.

 

 

Neptun zavodi, opija, stvara magiju i čaroliju, pa možete biti magičar ili mađioničar, zavodnik ili zaludnik, pevač ili snevač. Pevajte, maštajte, plešite i pišite, šalite se i radujte se samo nemojte biti ozbiljni i nemojte praviti ozbiljne planove i razgovore. Neptun zna da zavede, pa vam se mogu javiti razni kontakti koji su puni ideja, obećanja i ushićenja, sve u priči može da izgleda savršeno, ali nemojte da vas Neptun zavara (Merkur kvadrat Neptun) jer će posle da vas razočara.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4