NEDELJNE ASTRO PROGNOZE OD 12. DO 19. JUNA 2017: Pred nama je sedmica za hrabre, iskoristite je na pravi način. Ko zacrta cilj naći će i put…

NEDELJNE ASTRO PROGNOZE OD 12. DO 19. JUNA 2017: Pred nama je sedmica za hrabre, iskoristite je na pravi način. Ko zacrta cilj naći će i put…

12. lipnja 2017. 0 By Admin

I ako budete izazove savladali, ako sebe budete obuzdali i ako sukobe budete izbegli, smeši vam se srećna budućnost. Uspešno savladane sopstvene slabosti daju izuzetno jaku moć i snagu kojom otvarate i najveća vrata jednog novog, vašeg, a opet novog života.

 

 

Iako se misli mogu buniti (Merkur opozicija Saturn) i jedan deo vas želeće da sve ostane kako jeste, život ide dalje i vaš napredak zahteva višu razinu postojanja. Neki će to jednostavno nazvati promenom, neki novom šansom i mogućnošću, a neki „novim dobom“. Svima dođu ti dani kada život mora da se zaokrene i kada vam pruži mogućnost da krenete ili ostanete gde jeste.

Sada je vreme sloboda. Skinite svaki teret, svaku brigu i uspomenu koja vas koči i vuče u jednom smeru. Oslobodite se sećanja, krivice, samokritičnosti i odgovornosti. Svesno izaberite lakoću, sreću i radost. Život je vaš i na vama je da birate želite li belu ili crnu, slatko ili slano, toplo ili hladno.

 

Sudbina je zapisana u zvezdama, ali i u vašem karakteru, vašoj svesti. Oslobodite se svega onoga što vam se ne sviđa, oslobodite svoju svest sećanja i živite život koji vama odgovara i koji samo vi želite.

 

 

 

Stranice: 1 2 3 4