NEDELJNE ASTRO PROGNOZE OD 12. DO 19. JUNA 2017: Pred nama je sedmica za hrabre, iskoristite je na pravi način. Ko zacrta cilj naći će i put…

NEDELJNE ASTRO PROGNOZE OD 12. DO 19. JUNA 2017: Pred nama je sedmica za hrabre, iskoristite je na pravi način. Ko zacrta cilj naći će i put…

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Ovo je vreme tajni pa će tog dana mnogi tajni susreti da se dogode. Ako susret nije tajan onda sagovornik sigurno istinu od vas krije. Ne verujte svemu što vam toga dana kažu i zato se opustite i prepustite, a na razum se ne oslanjajte (Merkur kvadrat Neptun).

 

 

U četvrtak će se javiti i neka ambicija. Konačno ćete rešiti da neke stvari privedete kraju da ih završite i to po svaku cenu, bar ćete imati takav osećaj. Probudiće se pokretačka energija preko izazovnog aspekta Saturna i Sunca i želećete da konačno završite poslove koje ste ranije započeli, pa odustali i konačno kada vam se vratila želja da nešto privedete kraju, može vam se dogoditi da ništa da bude onako kako ste zamišljali i planirali da uradite.

 

 

Nekad neke stvari ne možemo da predvidimo. Oni koji u svom horoskpu imaju dobru povezanost ovih dveju planeta, uspeće konačno da sebe nateraju da se pokrenu i završe stvari davno započete, ali oni koji nemaju ili imaju ali u izazovnom aspektu, može preterana želja i ambicija odvesti u jednu krajnost u kojoj će pored sebe na mentalnom nivou povrediti i druge.

 

 

Ego je naglašen, jak. Strpljenja je malo (Sunce opozicija Saturn), a želja za dominacijom i uspehom preterana. Nemojte raditi stvari u afektu ili se pokretati u onom smeru prema kojem vas vuče jaka želja za ostvarenjem, prethodno ne sagledavši realnu sliku situacije, mogućnosti, okolnosti i konačno realizacije.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4