Nedeljni Kineski horoskop za pon. 12. jun – ned. 18. jun: Pacovu prošlost ne da mira, sreća prati Tigra, Petlu se smeši velika ljubav….

Nedeljni Kineski horoskop za pon. 12. jun – ned. 18. jun: Pacovu prošlost ne da mira, sreća prati Tigra, Petlu se smeši velika ljubav….

12. lipnja 2017. 0 By Admin

PACOV

Ova nedelja je izuzetno pogodna za sve oblike komunikacije sa ženskim polom. Ukoliko imate neke teške, nerazjašnjene odnose, vreme je da se nešto promeni. Utorak prolazi u znaku interesovanja za sve što se tiče novih tehnologija. U sredu, bićete sentimentalni po pitanju vaše prošlosti. Neka nova, duboka osećanja učiniće da razmišljate o prošlim ljubavima. U malim stvarima treba da uživate u četvrtak i petak. Fantazijama se prepustite za vikend.

 

 

BIVO

Na samom početku nedelje, obratite pažnju na pozitivne stvari u vašoj neposrednoj okolini, naročito na one kojima ranije niste pridavali mnogo značaja. Utorak donosi priznanje na profesionalnom planu. U sredu, bićete osećajniji i raspoloženi da govorite o svojoj intimi i sa ljudima koje površno poznajete. Čuvajte se razočarenja. Muzika, sanjarenja, prijatelji su ono što vas okupira u četvrtak i petak i ispunjava pozitivnom energijom. Vikend je pogodan za ljubav.

 

 

TIGAR

Ponedeljak donosi fokus na sve aktivnosti i poslove koji zahtevaju “oštro oko” i koncentraciju. Uživaćete u saznanju da se vaš trud isplatio. U utorak, ne pridajte previše pažnje određenim glasinama. Gledajte svoja posla i ne iznosite mišljenje, čak ni kada vam ga neko direktno zatraži. U četvrtak spoznajete nečije motive i shvatićete da vam neko i nije baš naklonjen. Sve što vam neočekivano dođe u petak, prihvatite sa osmehom na licu. Ne preporučuje vam se pokazivanje negativnih emocija.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4