Nedeljni Kineski horoskop za pon. 12. jun – ned. 18. jun: Pacovu prošlost ne da mira, sreća prati Tigra, Petlu se smeši velika ljubav….

Nedeljni Kineski horoskop za pon. 12. jun – ned. 18. jun: Pacovu prošlost ne da mira, sreća prati Tigra, Petlu se smeši velika ljubav….

12. lipnja 2017. 0 By Admin

ZEC

U ponedeljak i utorak, obratite pažnju na sve stvari i odnose u vašem životu koji treba da se poprave. Ovo se naročito odnosi na jedno narušeno prijateljstvo. Interpersonalni odnosi su naglašeni u sredu i četvrtak, ali u pozitivnom smislu. Provodićete dosta vremena sa ljudima koji vam znače. U petak vas očekuje mnogo poslovnih aktivnosti, iako je kraj radne nedelje. Učinite sve što je u vašoj moći da obaveze završite na vreme. Vikend iskoristite za relaksaciju i hobije.

 

 

ZMAJ

U raspoloženju ste da naučite nešto novo, već u ponedeljak. Šta je u pitanju i nije toliko važno, koliko vaša volja, energija i spremnost na odricanja. Konstruktivne promene u radnom okruženju očekujte u utorak i sredu. Budite strpljivi i pažljivo birajte reči u komunikaciji sa nadređenim. U sredu se čuvajte prenaglašenih emocija. Samo strpljenjem i odmerenim postupcima možete da otklonite nečiju tvrdoglavost. Subota i nedelja su dani predviđeni za romantiku, odmor i boravak u prirodi.

 

 

ZMIJA

Ove nedelje, ne trošite energiju na nepotrebne detalje koji vam izvlače mnogo energije. Postoji opasnost da lako potonete u negativna osećanja kada shvatite da ne možete sve da držite pod kontrolom. U utorak spustite vaše kriterijume i kada je reč o partnerskim odnosima. Ukoliko ste još uvek singl, ne očekujte čudo, već uživajte i prihvatite ljude oko sebe baš takvim kakvi jesu. U petak, čuvajte se bilo kakvih ishitrenih odluka. Ne donosite svoj konačni sud, a naročito ne ovog vikenda.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4