Nedeljni Kineski horoskop za pon. 12. jun – ned. 18. jun: Pacovu prošlost ne da mira, sreća prati Tigra, Petlu se smeši velika ljubav….

Nedeljni Kineski horoskop za pon. 12. jun – ned. 18. jun: Pacovu prošlost ne da mira, sreća prati Tigra, Petlu se smeši velika ljubav….

12. lipnja 2017. 0 By Admin

KONJ

Ako u ponedeljak nekome bude potrebna pomoć, priskočite. Bićete raspoloženi da prkosite pravilima. To bi moglo izazvati burne reakcije okoline, ali vama je potrebno osveženje od svakodnevne rutine. Vaše tačke gledišta će se izmeniti sredinom nedelje. Muzika će na vas imati pozitivan uticaj, naročito zbog toga što će vaša potreba za uživanjem bizi naročito izražena. Radite ono što prija vašem srcu i vašoj prirodi. Ljubav će cvetati ako se posvetite partneru, pa nemojte biti sebični.

 

 

KOZA

Uz podršku prijatelja, početkom nedelje ćete biti veoma moćni. Vaš društveni život će napredovati i mogli biste upoznati nekoga ko će vam biti koristan i značajan u životu. Sredinom nedelje ćete biti naročito sentimentalni. Vaš osećaj za lepo će vam za vikend doneti pregršt nezaboravnih momenata u ljubavi. Vi znate kako da ugodite sebi i voljenoj osobi. Ako ste slobodni, za vikend vas očekuje zbližavanje sa nekim ko vam se dopada već duže vreme.

 

 

MAJMUN

Vaša nespremnost da prihvatite istu, staru rutinu, kao i volja da promenite nešto po pitanju svog života će vam doneti niz mogućnosti ove nedelje. Sredina nedelje je povoljna za romansu, jer ćete imati samopouzdanja i govorićete iz srca, što drugu stranu neće ostaviti ravnodušnom. Jak uticaj zvezda će vam doneti krajem nedelje izdnedani duševni mir. Budite odgovorniji, više brinite o potrebama drugih ljudi. To će i vama doneti niz lepih momenata i pogodnosti. Za vikend ulepšajte svoj dom. Unesite u njega neki ukras ili cveće.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4