Nedeljni Kineski horoskop za pon. 12. jun – ned. 18. jun: Pacovu prošlost ne da mira, sreća prati Tigra, Petlu se smeši velika ljubav….

Nedeljni Kineski horoskop za pon. 12. jun – ned. 18. jun: Pacovu prošlost ne da mira, sreća prati Tigra, Petlu se smeši velika ljubav….

12. lipnja 2017. 0 By Admin

PETAO

Neočekivani sastanak će vam početkom nedelje doneti neku novu mogućnost. Grupni projekti su nešto na šta treba da se fokusirate. Nemojte biti sami i svojeglavi. Sredina nedelje je povoljna da pozovete nekoga ko je daleko i ko vam već duže vreme nedostaje. Ako imate neke neraščišćene račune, pravo je vreme da to rešite. Vaš osećaj za boje, muziku i lepotu prirode će vas krajem nedelje učiniti posebno spiritualnim. Za vikend vas na ljubavnom planu čeka novo, nezaboravno iskustvo. Uzivajte!

 

 

PAS

Nedelja ispred vas povoljna je za marketing i javno prikazivanje, bilo da se radi o poslu ili privatnoj strani života. Bićete komunikativni i šarmantni. Iskoristite to da popravite ono što u vašem životu ne funkcioniše. Ako budete iskreni sredinom nedelje, pružiće vam se mogućnost da rešite komplikovan odnos koji imate sa bliskim članom porodice. Za vikend se kreativno izrazite. Slikanje, muzika, poezija…bilo šta za šta imate talenta. Za vikend se dobro odmorite – ispred vas je buran period.

 

 

SVINJA

Ljudi znaju da se mogu osloniti na vas jer ste puni razumevanja i volje da pomognete. Vodite računa da vas ne izmore energetski vampiri. Lepo je pomoći, ali svoje potrebe stavite na prvo mesto. Vaš dobar stil, kao i poštovanje umetnosti i lepih stvari biće izražen sredinom nedelje, pa je moguće da ćete imati neplanirane troškove. Vodite računa da ne zapadnete u dugove. Muzika ima na vas pozitivan uticaj. Izađite za vikend i dobro se zabavite.

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3 4