Vaš ljubavni horoskop za period: 12.06. – 25.06. : Saznajte koji su vaši srećni dani a koje da dočekate s oprezom?!

Vaš ljubavni horoskop za period: 12.06. – 25.06. : Saznajte koji su vaši srećni dani a koje da dočekate s oprezom?!

12. lipnja 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI

Vodite aktivan društveni život i u prilici ste da srećete osobe različih profila. Imate utisak da većina stvari u ljubavnom životu nije pod Vašom kontrolom i uticajem. Stalo Vam je da se nametnete kao autoritativna ličnost u društvu voljene osobe. Nedostaje Vam dobar uvid u nove događaje koji zaokupljaju partnerovu pažnju. Komplimenti koje dobijate od nekog »sa strane«, navode Vas na pogrešna emotivna očekivanja. Ali, neko ne može da Vam priušti potpuno zadovoljstvo u emotivnom ili strasnom kontaktu. Ipak, Vi uporno ignorišete postojeće probleme. Ponekad je teško proceniti nečiju ulogu ili uticaj u ljubavnom odnosu. Pokažite više nežnosti i topline u nameri da osvojite nečiju naklonost.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 19, 23, 25, 26, 27, 29. i 30. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom, Blizancima, Rakom i Ovnom. Budite oprezniji: 20, 21, 22, 24. i 28. juna. Izbegavajte konflikte sa: Ribama, Devicom, Škorpionom, Bikom i Jarcem.

 

 

RAK

Suviše strepite od nekih zamišljenih situacija u ljubavnom životu ili od partnerove reakcije. Pokažite dobru volju i poverenje u svog partnera, kako biste sagledali sve mogućnosti zajedničkog života. Preosetljivo reagujete na različite sitnice i delujete razdražljivo, posebno kada stvari ne idu u željenom pravcu. Promenite svoju emotivnu orijentaciju. Potreban Vam je impuls hrabrosti da progovorite o stvarima koje potiskujete u »skriveni« deo svoga bića i da uskladite zajednička interesovanja. Važno je da pravilno nivelišete snagu svojih osećanja – Vaša unutrašnja snaga zavisi od ljubavne harmonije. Na sreću, različte okolnosti su na Vašoj strani i neko želi da ispuni Vaša ljubavna očekivanja.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 18, 20, 22, 24, 25, 26, 27, 28, 29. i 30. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Devicom, Lavom, Rakom, Ribama, Škorpionom, Ovnom i Strelcem. Budite oprezniji: 17, 19, 21. i 23. juna. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom i Jarcem.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6