Vaš ljubavni horoskop za period: 12.06. – 25.06. : Saznajte koji su vaši srećni dani a koje da dočekate s oprezom?!

Vaš ljubavni horoskop za period: 12.06. – 25.06. : Saznajte koji su vaši srećni dani a koje da dočekate s oprezom?!

12. lipnja 2017. 0 By Admin 1

VODOLIJA

 

Delujete uznemireno u nečijoj blizini i to predstavlja pozitivan ljubavni predznak. Neko utiče na Vaš nespokoj ili zadovoljstvo, u onoj meri koliko delujete inspirativno na tu osobu. Budite korektni prema svom ljubavnom partneru, jer talas nerazumevanja može da Vam stvori nove probleme koji će Vas udaljiti od zajedničkih planova. Nemojte previše iskušavati nečije stpljenje ili emotivno poverenje. Lako je pogrešiti, a teško je sačuvati prave vrednosti. Prijaće Vam akitivna uloga u društvenom životu i jedno neobično poznanstvo. Ako doživite neki vid emotivnog razočarenja, osvrnite se ka vedrim temama i osobama koje u Vama podstiču želju za afirmacijom. Lepo je kada želite, da ostvarite sve što Vam se nalazi u srcu i duši.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 18, 19, 21, 23, 25, 26, 27, 28. i 29. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Vagom, Blizancima, Strelcem, Lavom, Vodolijom, Rakom i Ovnom. Budite oprezniji: 17, 20, 22, 24. i 30. juna. Izbegavajte konflikte sa: Devicom, Škorpionom, Jarcem, Ribama i Bikom.

 

 

RIBE

Priželjkujete novu i uzbudljivu ljubavnu romansu. Vi ste osoba koja ume da upotrebi sve svoje prednosti, ali i nečije slabosti u svoju korist. Ne želite da prihvatite emotivno odbijanje. Rečima ne možete da učinite previše, ali zato određenim postupcima je moguće da pomerite sve »emotivne zidove«. Sposobnost da osetite zadovoljstvo u ljubavnom zavođenju, kao i da ugodite nečijim potrebama predstavljaju poseban kvalitet i bogatstvo ličnosti. Ipak, postoje odgovori do kojih ne možete doći na lak i jednostavan način, jer ljubavni odnos ponekad predstavlja enigmu i zahteva strpljenje ili odricanje. Pulsirajuća osećanja menjaju pogled na svet i utiču na inspiraciju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, proverite svoje zavodničke sposobnosti i manire u nečijem društvu.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 18, 20, 21, 22, 24, 26, 27, 28. i 29. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Škorpionom, Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Ribama i Jarcem. Budite oprezniji: 17, 19, 23, 25. i 30. juna. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Vagom, Ovnom i Strelcem.

 

astrolook.com

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6