Vaš ljubavni horoskop za period: 12.06. – 25.06. : Saznajte koji su vaši srećni dani a koje da dočekate s oprezom?!

Vaš ljubavni horoskop za period: 12.06. – 25.06. : Saznajte koji su vaši srećni dani a koje da dočekate s oprezom?!

12. lipnja 2017. 0 By Admin 1

STRELAC

Želite da impresionirate jednu osobu, ali birate neobične situacije i strogo kontrolišete svoja osećanja. Ipak, želja za emotivnom fascinacijom ponakad može da donese i pogrešan efekat. Nema potrebe da se »lažno dokazujete«, pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud, vrline i slabosti. Izbegavajte izazovne avanture koje predstavljaju zabludu o »slakim tajnama«, svoju pažnju posvetite bliskoj osobi. Imponuju Vam znaci pažnje koju dobijate u novom društvu. Međutim, nemojte zaboraviti da neke stvari izgledaju privlačno i uzbudljivo samo na »prvi pogled«. Vaše emocionalno oduševljenje je prolazno, jer »ljubavni bljesak« ne odslikava pravu sreću koju tražite. Pozitivna osećanja prema jednoj osobi, vedar duh i želja da sačuvate dobar ljubavni odnos mogu biti od presudnog značaja za naredni period koji je pred Vama.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 20, 22, 23, 25, 26, 27. i 29. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Vagom, Lavom, Vodolijom, Rakom, Strelcem i Ovnom. Budite oprezniji: 19, 21, 24, 28. i 30. juna. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Devicom, Ribama, Jarcem i Škorpionom.

 

 

JARAC

Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, osećate da je sreća na Vašoj strani – pružaju Vam se različite mogućnosti bez obzira na Vaš emotivni status ili na godine. Predstoji Vam ljubavno zbližavanje koje će na Vas ostaviti fascinantan utisak. Ukoliko Vas privlači »čar« i avantura novog ljubavnog izazova ili osoba koju ste nedavno upoznali, predstoji Vam niz uzbudljivih epizoda. Ipak, u svakom preterivanju postoji i deo istine koji se »skriva« od očiju javnosti. Neka vrlo osetljiva i lična pitanja predstavljaju veliki izazov, a ljubavnom izazovu je najteže odoleti. Ponekad stvari vidite u kontekstu »strogih teorija«, ali ljubavni odnos zahteva prilagođavanje i da iskoračite iz svojih ustaljenih navika. Postupite u skladu sa svojim osećanjima i savešću.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 20, 21, 23, 26, 27, 28. i 29. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Ribama, Bikom, Rakom, Devicom, Vagom, Jarcem, Strelcem i Škorpionom. Budite oprezniji: 19, 22, 24, 25. i 30. juna. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Lavom i Ovnom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6