Vaš ljubavni horoskop za period: 12.06. – 25.06. : Saznajte koji su vaši srećni dani a koje da dočekate s oprezom?!

Vaš ljubavni horoskop za period: 12.06. – 25.06. : Saznajte koji su vaši srećni dani a koje da dočekate s oprezom?!

12. lipnja 2017. 0 By Admin 1

LAV

Obično birate prikladne situacije ili društvo koje se uklapa u Vaše raspoloženje. Zanos koji osećate Vas dovodi u različita emotivna iskušenja. Ukoliko neko pokreće Vaše strasti, teško Vas je zaustaviti do god ne ostvarite svoje emotivne namere. Za Vas ne postoji nepremostiva prepreka, ako osećate snažan ljubavni ili strasni impuls. Jasno izražavate svoje emotivno raspoloženje i zadovoljstvo kada se nalazite u nečijem društvu. Partner pokušava da Vas nagovori na svoje planove, ali Vi se nalazite u privilegovanoj poziciji da postavljate uslove ili »ljubavna pravila«. Vešto koristite svoj šarm u različitim situacijama i neumorno smišljate neobične planove. Na pomolu je novo poznanstvo koje će Vas zaintrigirati, ali budite diskretni u ponašanju.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 28. i 30. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Vagom, Strelcem, Rakom, Devicom, Ribama, Vodolijom i Lavom. Budite oprezniji: 17, 18, 24, 27. i 29. juna. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Ovnom, Škorpionom i Jarcem.

 

 

DEVICA

Potajno Vas prati sumnja u nečiju emotivnu naklonost. Nije lako proveriti nečija osećanja, a da to ne izazove različite reakcije i moguće posledice. Nema potrebe da se opterećujete mislima koje Vas udaljavaju od voljene osobe ili od zajedničkih planova. Potrebno je da se oslobodite od nekih emotivnih predrasuda u svom razmišljanju. Partner živi u uverenju da se razume bolje od Vas u niz različitih oblasti, što Vas dodatno iritira. Zbog različitih emotivnih žaoka koje trpite, povremeno delujete napeto u društvu prijatelja. Najbolji efekat u ljubavnom osvajanju i zadovoljstvo u susretima, možete da osetite kroz neobične situacije ili mimo poznatih pravila ponašanja. Unesite više nežnosti i maštovitosti u svoj ljubavni odnos, po potrebi upotrebite svoje »ljubavne čari« i »tajne adute«.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 20, 21, 23, 24, 25, 26. i 28. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Škorpionom, Ribama, Bikom, Lavom, Vagom, Devicom i Jarcem. Budite oprezniji: 19, 22, 27, 29. i 30. juna. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Strelcem i Ovnom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6