Otkrij tajnu srećne ljubavi- Zapali ponovo plamen strasti..

Otkrij tajnu srećne ljubavi- Zapali ponovo plamen strasti..

13. lipnja 2017. 0 By Admin 1

2. Koji je tvoj omiljeni godišnji odmor na koji smo išli zajedno?

Ako ste sa pravom osobom, najveća prepreka vašoj vezi neće biti kako tretirate jedno drugo ili kako gledate na život, nedostatak interesovanja, već najčešće monotonija i rutina. Kućni poslovi, plaćanje računa i viđanje uvek sa istim krugom ljudi sa kojima razgovarate na iste teme nisu naročito stimulativni i seksi. Ljubav i jeste uzajamna podrška i pomoć, posebno u teškim trenucima ali magija i strast su neophodni da vam se veza ne pretvori u prijateljstvo.

 

Život vas lako ubaci u mašinu i smenjuju se obaveze i problemi ali da ne bi postali samo cimeri, dobro je da se podsetite koliko vam je zabavno i uzbudljivo bilo na nekom prelepom putovanju i koliko opušteni i seksi možete da budete zajedno. Već i samo podsećanje na talepa iskustva može da pokrene taj osećaj koji ste imali tada samo možda bez preplanulog tena i mohita. Evocirajte uspomene ali napravite korak dalje ako je moguće, isplanirajte sledeće fantastično putovanje. Ova tema će vas smiriti i opustiti.

 

 

3. Koja je tvoja omiljena, tajna seksualna fantazija

Nemojte da upadnete u zamku da vaš dečko konstantno sluša o vašim dnevnim obavezama i kako se žalite na kolege, drugarice ili mamu. Posebno je važno da se ne pretvorite u džangrizavu ženu koja mu stalno nešto prigovara i deli uputstva i zadatke. Ako imate potrebu da mu izdate neka naređenja, neka to bude u krevetu. Od razgovora o poslu i o haljini koju ste videli u izlogu a košta trećinu vaše plate, razgovor o seksu je mnogo bolji. Budite sagovornica kakva ste bili na početku veze. Podelite sa svojim partnerom tajne želje i fantazije. Da biste bili povezani vaša seksualna osećanja i emocije moraju biti usklađeni. Da biste ponovo zapalili varnicu pričajte o seksu iskreno, konstruktivno i bez osećaja neprijatnosti, krivice ili stida.

 

Nemojte da kritikujete, umesto toga predlažite. Nemojte da vršite pritisak da vaše fantazije moraju da budu ostvarene ali nemojte ni da budete zatvoreni za eksperimentisanje i isprobavanje novih stvari. Budite otvoreni za njegove želje ali mu recite ako vam nešto ne prija.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3