Otkrij tajnu srećne ljubavi- Zapali ponovo plamen strasti..

Otkrij tajnu srećne ljubavi- Zapali ponovo plamen strasti..

13. lipnja 2017. 0 By Admin 1

4. Da li postoji bolji način da pričam tvoj jezik ljubavi?

Postoji pet najčešćih načina na koje dajemo i primamo ljubav: razgovorom, vreme kvalitetno provedeno zajedno, poklonima, fizičkim dodirom i gestovima. Sve ovo su fantastični načini da se izrazite i pokažete svoju ljubav ali je važno da najviše zastupite onaj način koji je vašem partneru najdraži i najpotrebniji. Mi svi imamo način na koji izražavamo ljubav ali to ne znači da naš način najviše prija partneru.

 

Najčešće se događa da izražavate ljubav na onaj način na koji vi volite najviše da je primite ili jezik ljubavi koji vam je blizak jer je to jezik ljubavi vaših roditelja prema vama. Na primer ako vaš partner ima potrebu da od vas dobije fizičku ljubav, a vi volite tako što pravite razne gestove ili ste se pretvorili u njegovu mamu, on neće biti zadovoljan jer on traži devojku, zagrljaj i poljubac, seks mu je važniji od postavljenog ručka ili obrnuto. Imajte u vidu i da jezik ljubavi može da se promeni tokom godina kako se vaš život menja tako da nije loše da se ponekad vratite na ovu temu.

 

 

5. Kada osećaš najveću bliskost sa mnom?

Ovo pitanje može da vam pruži najznačajnije uvide u vašu vezu. Tako saznajete kada su najviše emocionalno povezani sa vama a to je važno jer je emocionalna povezanost ključni sastojak za dugoročnu, uspešnu vezu. Možda će vam reći da je najviše vaš u trenucima posle seksa ili pre spavanja, možda kada radite nešto zajedno rame uz rame ili pravite neki zajednički projekat. Možda kada ste u nekoj zajedničkoj akciji ili kada imate duge, ozbiljne razgovore ili naprotiv, kad ste blesavi zajedno.

 

Kakav god odgovor da dobijete, zapamtite ga jer se upravo u tom odgovoru krije način kako da se pomirite posle nekih nesuglasica ili svađe. Ili da jednostavno uživate u intimnosti.

 

Cosmopolitan.rs

Stranice: 1 2 3