Koji je vaš broj datuma rođenja? Ako ste Četvorka, dobro ćete se namučiti oko svega što želite!

Koji je vaš broj datuma rođenja? Ako ste Četvorka, dobro ćete se namučiti oko svega što želite!

16. lipnja 2017. 0 By Admin

TRI

Nude vam se brojne prilike za rad na različitim područjima, posebno umjetnosti. Postoje mogućnosti za postizanje razine duhovne cjelovitosti i radosti. Općeniti smjer pokazuje k slobodi, ozakonjenju različitih načina izražavanja i oslobađanju od uskog, ograničenog razmišljanja; postoji također i širenje horizonata i otvorenost kao rezultat razvoja svjesnosti. Trebali biste izbjegavati krajnje akcije, jer one ne odgovaraju vašoj osobnosti.

 

Također se preporučuje vježbati suzdržljivost i neizazivanje sudbine. Poduzimanje pogrešnog koraka može odvesti u teškoće, a time i do gubitka samopouzdanja. Vrijedi biti organiziran, čak i kad je to u neskladu s vašom željom za spontanošću i djelovanjem prema osjećajima. Ako nešto zahtijeva planiranje unaprijed, popis ili dnevni raspored, učinite to! Izbjegnite nepotrebnu zbrku koja bi mogla smetati vašem razvoju. Struktura, organizacija, red i planiranje spriječit će dovođenje u teške situacije koje donose neželjene rezultate.

 

ČETIRI

Strahovit napor potreban je kako bi se postigli rezultati kojima se nadate. Usmjerite se na detalje i radite temeljito, bez kompromisa. Opskrbite se velikom duhovnom snagom i duboko udahnite, jer je pred vama dugo tegljenje. Život od vas traži vježbanje samokontrole i obuzdavanje nagona.

 

Preporučljivo je usmjeriti se na duhovno i unutarnje ja, a ne na vanjsko ponašanje i pravila pristojnosti. Duboko razmišljanje neophodno je i to je za vas prava stvar. Povremeno, vaš osjećajni život završava neuspjehom i razočaranjem. Jaki, stabilni mentalni temelji slabe negativne osjećaje. Sposobni ste za nagodbu i vježbanje suzdržljivosti.

Krajnosti u ponašanju neće vas dovesti ni do kakvog razvoja i zbog toga vrijedi izbjegavati krutost i dopustiti svojim mislima kretanje u raznim smjerovima. Neka vas vodi intuicija, obratite pažnju na ono što vam srce ima reći. Pozitivan razvoj će se dogoditi ako izaberete put kompromisa i otvaranja drugim mišljenjima, novim idejama i originalnim načinima razmišljanja. Izbjegavajte kriviti druge, posebno kad ne postoje čvrsti dokazi za to. Ljudi nikad nisu sigurni u kojem smjeru život može poći, pa su zbog toga u neprekidnom stanju prestrašenosti i brige.

Sposobni ste nositi teret i patiti bez žaljenja ili otkrivanja koliko vam je teško. Vaša sposobnost suzdržavanja bit će vam od koristi tokom života.

 

nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4 5 6