Koji je vaš broj datuma rođenja? Ako ste Četvorka, dobro ćete se namučiti oko svega što želite!

Koji je vaš broj datuma rođenja? Ako ste Četvorka, dobro ćete se namučiti oko svega što želite!

16. lipnja 2017. 0 By Admin

PET

Smjer vašeg života ukazuje na iznenađenja, promjene i nova iskustva. Želite istražit, znati i iskušati što je moguće više. Vaši vas nagoni vuku prema posebnim i zanimljivim područjima. Nećete se odmoriti sve dok duboko ne zakopate u bit stvari – istraživajući, uspoređujući i proučavajući njihove tajne. Za vas je važno učiti i razvijati se i to često radite na štetu drugih važnih pothvata. Kao što je mudri kralj Salamon rekao: ”Život i smrt u rukama su jezika”. Budite oprezni s nijansama i suptilnošću, naglasite ono što mora biti izraženo i umanjite što je rušilačko. Ako izaberete iskoristiti beskrajne mogućnosti koje su vam na raspolaganju, najprije promislite i pažljivo planirajte, kako ne biste djelovali nagonski. U vašem slučaju, sloboda djelovanja paralelna je slobodi mišljenja.

 

Naučite kontrolirati svoja htjenja i želje, nastojeći da vas ne pometu osjećaji i trenutačni nagoni. Jako želite slijediti svoje trenutačne želje i odmah postići užitak. Nemojte im popuštati. Borba protiv njih vodi k jasnoći uma i mogućnosti njihove kontrole. Međutim, obratite pažnju na svoje želje, svjesni njihovog fizičkog manifestiranja i onoga što vam govore. Odnosi sa suprotnim spolom važni su i pomoći će vam da upoznate unutarnjeg sebe. Suočavanje s novim situacijama i ljudima suprotnog spola uzdiže osjećaje koji ponekad nisu bili izraženi i stvara prilike za iskušavanje novih i zanimljivih iskustava. Ne odbijate te prilike, čak i kad vam se na početku učine previše riskantnima.

 

ŠEST

Ovaj broj ukazuje na odgovornost. Kod vas je na prvom mjestu pomaganje drugima. Naučite kontrolirati situaciju. Svaka akcija koju poduzmete tokom života, treba biti učinjena u duhu ljubavi i sa željom za davanjem. Vaša sposobnost suosjećanja i poistovjećivanja s drugima je blagotvorna i služi vašim ciljevima. To daje beskrajne mogućnosti preuzimanja zadataka i njihovog izvršavanja. Vaša sposobnost suočavanja s budućnošću bez straha, daje obnovljenu snagu.

 

Zahvaljujući svom odličnom jeziku i verbalnom umijeću, dobar ste pregovarač i veliki govornik. Želja da pomažete i budete dobar slušatelj onih u nevolji, rezultat je vaše sposobnosti voljenja. Motivirani ste ambicijom i željom za postignućima. Nikad se ne odmarate prije no što je zadaća obavljena potpuno, do posljednjeg detalja. Posjedujete široku viziju i sposobni ste za suradnju s onima koji vas okružuju. Vaš je uspjeh rezultat iskrene želje da surađujete i pomažete.

 

nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4 5 6