Koji je vaš broj datuma rođenja? Ako ste Četvorka, dobro ćete se namučiti oko svega što želite!

Koji je vaš broj datuma rođenja? Ako ste Četvorka, dobro ćete se namučiti oko svega što želite!

16. lipnja 2017. 0 By Admin

DEVET

Ovaj broj ukazuje na ostvarenje ideala. Vaša vam uvjerenja i ideali daju široki pogled na život. Ne usmjeravate se na detalje na mikro razini, već stvari radije sagledavate na makro razini. Vaša sposobnost razlikovanja žita od kukolja omogućuje vam imati sveobuhvatan pogled na život. Niste ograničeni niti uhvaćeni u standardne kalupe. Sposobni ste razviti stvaralačko i originalno mišljenje i zbog toga pridonijeti ljudskom razvoju.

 

Vaša se moć očituje u svakom aspektu vašeg bića. Ona govori o duhovnom uzdignuću, razumnim i odgovornim govorom, kao i o hrabrosti. Postoji opasnost od potiskivanja ovih energija u tijelo, jer bi mogle nekontrolirano provaliti. Najvažnije je te energije korisno upotrijebiti i naučiti kontrolirati.

 

Vaše su mogućnosti beskrajne. Bilo bi mudro da se usmjerite na potrebe svog neposrednog okruženja, a onda postupno širite krugove, sve dok čitavo čovječanstvo ne obuhvatite svojim pozitivnim energijama.

 

JEDANAEST

Posjedujete osobine broja 2, ali uvećane. Ovo je broj vizije. Osjećaji odgovornosti i apsolutne kontrole života uživaju najvišu prednost. Težnja za uspjehom je važna, ali su ideali još važniji. Tražite kako pomoći drugima i sva su sredstva opravdana za ostvarenje tako uzvišene namjere. Njegovanost, uglađenost i pompoznost skloni su raditi protiv vas, držite se načela poniznosti i unutarnjeg integriteta.

 

Vaša najveća preokupacija je poboljšanje svijeta. Tražite najbolji način na koji ćete se davati i nadahnuće onima koji vas okružuju. Međutim, zarobljeni ste neprekidnom potrebom za primanje pozitivne povratne sprege i tapšanja po ramenu. Ako toj potrebi dopustite da vas kontrolira, konačno nećete biti sposobni ostvariti svoje uzvišene ciljeve, čije ispunjenje čini bit vašeg života. Samokontrola je najvažnija na cijelom putu. A na njemu vas prati stalna potreba za potpunim kontroliranjem života.

 

nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4 5 6