Koji je vaš broj datuma rođenja? Ako ste Četvorka, dobro ćete se namučiti oko svega što želite!

Koji je vaš broj datuma rođenja? Ako ste Četvorka, dobro ćete se namučiti oko svega što želite!

16. lipnja 2017. 0 By Admin

DVADESET I DVA

Vaši odmjereni, razumni, odgovorni i ponekad čak neužurbani koraci navješćuju krasne rezultate. Sva su vaša sredstva usmjerena uzvišenom cilju, pomaganju drugima i pokazivanju zanimanja za njihovu dobrobit. Istovremeno, nesposobni ste ostati čvrsto uzemljeni u stvarnost. To se može očitovati u sklonosti da potonete u slatku, nemoguću opsjenu i stvaranje svijeta mašte.

 

 

Oslobađanje od vanjskih utjecaja i usmjerenost na najvažnije aspekte, dopustit će jaku, rasprostranjenu akciju. Posjedujete karakterne osobine koje vam uvijek omogućuju ostati na vrhu piramide.

 

Vi određujete pravila igre: kako upravljati stvarima i dosegnuti zajedničke ciljeve. Vaša jedinstvenost leži u sposobnosti da takve stvari radite na širokoj osnovi. Liderske osobine koje posjedujete mogu oboriti s nogu brojno slušateljstvo, a vaši su govornički talenti visoko razvijeni. Lako utječete na ljude, kao da su kit u vašim rukama, pa vas slijede bez oklijevanja. Temeljiti ste i odgovorni i možete neograničeno utjecati na društvo, a odatle i na čovječanstvo u cjelini.

Koji je vaš broj?

Ako vas je pogodilo, podijelite ovaj test dalje…

hajat.ba

Stranice: 1 2 3 4 5 6