Tajna povezanost rođenja i brojeva: Kakvu sudbinu vam je odredila godina u kojoj ste rođeni?

Tajna povezanost rođenja i brojeva: Kakvu sudbinu vam je odredila godina u kojoj ste rođeni?

16. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Generacijska DVOJKA – ovdje nema liderstva, svijet je takav kakav jest i ne mogu ga mijenjati već treba prihvatiti situaciju i prilagoditi se. Nisu samostalni, ali nisu ni bez snage, jer za dvojku gdje god da se nalazi u kodu vrijedi ona zlatna da mire nepomirljivo.

Njihova najveća snaga je u krotkosti i suradnji, jer ne mogu biti ratnici nego pregovarači. Stalno će ih u razvoju ometati vanjski utjecaji i mijenjati im život, a da se oni ništa o tome neće pitati.

Zato je najbolje da uvijek vode računa o svojim potezima, jer im je sigurnost diskutabilna.

 

Ovi ljudi imaju malo pojačan instinkt, ali ga oni ovisno od ostalih brojeva u kodu ne koriste uvijek. Šteta, jer im upravo taj osjećaj iz trbuha može biti najbolji savjetnik kako da pobjede sve blokade u koje upadaju zbog toga što kroz život idu srcem.

Osjetljivi su im grudi i trbuh, što vrijedi i za dvojke u osobnom broju, jer su spužve koji upijaju svu negativnu energiju, a i zato što sve svoje probleme drže u sebi. Imaju problema s probavom, ravnotežom tekućine u tijelu i sekrecijom žlijezda s unutarnjim izlučivanjem.

 

Generacijska TROJKA – optimizam i osmijeh je ono po čemu bi trebalo da budu prepoznatljivi, to im je i glavna vibracija u životu.

Trojka generaciji dozvoljeno je da riskira i da se malo više od drugih upušta u avanture i igre, jer imaju više sreće. Ovaj svijet vapi za idejama jedne trojke i podržava sve što je kreativno i maštovito. Trojke su i generacija koja je požrtvovna za prijatelje i obitelj te se trude da ne padaju na slatkorječivost da ne bi na kraju sve bilo samo osjećaj izigranosti i razočaranosti.

 

Kao izazov im je dano da pomažu i olakšavaju život ljudima oko sebe, ali to rade u granicama. S druge strane, trojke ne trebaju biti ponesene optimizmom niti obećavati ono što realno ne mogu ispuniti. Svega se treba pridržavati, ali se treba i truditi da preokupiranost maštom i emocijama ne budu za njih preveliki teret.

Trojkama su osjetljivi – arterijska cirkulacija, jetra, žučni mjehur, bedra, gušterača, i skloni su pojavi masnih tkiva, a nikako ne bi smjeli konzumirati alkohol.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5