Tajna povezanost rođenja i brojeva: Kakvu sudbinu vam je odredila godina u kojoj ste rođeni?

Tajna povezanost rođenja i brojeva: Kakvu sudbinu vam je odredila godina u kojoj ste rođeni?

16. lipnja 2017. 0 By Admin 1

 

Generacijska OSMICA – evo generacije kojoj, kad hoće, sve ide od ruke. Misli se na mogućnosti i prilike kojih ima u materijalnom svijetu, od novca do moći, data im je mogućnost da tu stignu do vrha. Jedino što ih ona njihova – ima vremena – uglavnom na kraju nigdje ne odvede.

 

Ne može im se poreći borbenost, ambicija, želja, ogromna energija, konstruktivnost i natjecateljski duh, ali nema ustrajnosti. Neobični su, sve im je servirano i možda ih baš zbog toga treba gurati, visiti im nad glavom i stalno ih opominjati da nema muvanja i hvatanja prečaca, jer su previše opušteni.

Osmice su od svih brojeva najotpornije na bolest, ali treba nekada kontrolirati nadbubrežne žlijezde i mjehur, motoričke živce, mišiće, glavu i reproduktivne organe.

 

Generacijska DEVETKA – generacija koja može na svojim leđima ponijeti sav teret ovoga svijeta, i što je još važnije – rješiti ga se. Oni sve nasljeđuju, od bolesti u obitelji do imetka. Radni su, vrijedni, uporni i tvrdoglavi, pa eto njima svega i svačega u životu. Imaju vremena za sve i svakoga, naći ćete ih i među kraljevićima i prosjacima.

 

Jedino nemaju puno vremena za sebe, to jest za zadovoljenje svojih unutarnjih potreba i za emotivno ispunjenje, u tom pogledu dosta su nesređeni i pomalo nesretni. Oni na prvom mjestu nasljeđuju obiteljske bolesti, ali su im osjetljivi i kralježnica, stopala, hipofiza. Trebali bi voditi računa o madežima i tumorima.

 

atma.hr

Stranice: 1 2 3 4 5