Tajna povezanost rođenja i brojeva: Kakvu sudbinu vam je odredila godina u kojoj ste rođeni?

Tajna povezanost rođenja i brojeva: Kakvu sudbinu vam je odredila godina u kojoj ste rođeni?

16. lipnja 2017. 0 By Admin 1

 

Generacijska ŠESTICA – generacija kojoj su obitelj i odnosi u njoj najvažnija stvar na svijetu. I ne samo to, bitni su im ljudi i njihovi osjećaji, jer samo kroz skladne i harmonične odnose mogu dobiti potvrdu sebe. Hedonisti su, ljubav ima je jako bitna, ali isto tako uživati u hrani i piću.

Mogu biti plemeniti i pravdoljubivi ili otići u drugu krajnost i postati robovi materijalnog i čulnih uživanja. Ali kakvi god bili, uvijek su šarmantni i topli, lijepo je biti u njihovoj blizini.

 

Treba znati da im je obitelj početak i kraj, odatle sve kreće i tu se završava, jer nisu sposobni funkcionirati ako su usamljeni. Šesticama su najosjetljiviji reproduktivni organi, bubrezi, venska cirkulacija i grlo.

 

Generacijska SEDMICA – jedan od najtežih zadataka je dat ovoj generaciji i zato su buntovnici. Originalni su i konstruktivni, teže promjenama, ali za razliku od petice koja promjene pravi na osobnoj razini, sedmice su okrenute društvu i njihove pobune idu protiv svega što je zaostalo i prevaziđeno.

 

To nije lako i često ih smatraju neozbiljnima, što ponekad jesu, ali nitko ne može reći da nisu samostalni i neovisni. Teško se u svom lovu na vjetrenjače uspijevaju izboriti i za nešto promjene, pa onda mogu biti svadljivi i malo nesnosni za društvo.

Morali bi malo biti otvoreniji i opušteniji s drugima. Sedmicama su problematične moždane funkcije i zglobovi, ali i trbuh, zbog velike nervoze kojoj su skloni.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5