Tajna povezanost rođenja i brojeva: Kakvu sudbinu vam je odredila godina u kojoj ste rođeni?

Tajna povezanost rođenja i brojeva: Kakvu sudbinu vam je odredila godina u kojoj ste rođeni?

16. lipnja 2017. 0 By Admin 1

 

Generacijska ČETVORKA – generacija koja je stup svim ostalima. Vremenom primijete da se svi oslanjaju na njih. U obitelji, na poslu i u društvu, poštuje se njihovo mišljenje, a njihova riječ je posljednja. Trpe veliki teret da ispravljaju ono što je netko prije njih ranije pogriješio.

 

Nije lako, ali ako su disciplinirane, ako se ne boje teškog fizičkog rada, ako ne posustaju lako pred preprekama i ako znaju davati bez pogovora, onda mogu odgovoriti na izazov. To im je ujedno i jedini ispravan put, a kroz određeno vrijeme i u poznijim godinama bit će sigurniji i stabilniji od svih. Četvorkama su osjetljivi zubi, kosti, koža, ligamenti, štitnjača.

 

Generacijska PETICA – generacija kojoj je definitivno najmanje dosadno. U većini slučajeva to su ljudi koji su intelektualno jaki, racionalni i spretni. Ima onih koji bi rekli da su površni, ali nije tako. Njihova otvorenost ka životu i ljudima ih stalno tjera na promjene.

Ne mogu se pohvaliti da imaju određeni cilj, ali nekako s tim lutanjem oni na kraju uspijevaju nahraniti svoju nemirnu dušu. Njima se i preporuča da sve rade sada i odmah, nikakvo čekanje.

 

Trebaju putovati, učiti, pisati i ne brinuti se da će biti neshvaćeni, koliko god ih osuđivali i tretirali kao nezrele ustvari im se svi u potajici dive, dive se njihovoj spretnosti i poduzetnosti. Petice imaju osjetljiv dišni sustav, probleme s hormonima i živčanim sustavom, a osjetljivi su im usta i jezik, kao i šake.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5