ASTRO-BOJE: Crveno obuci, nek’ sluti na radost! Ovnu  je crvena boja-boja sudbine, Za misterioznu škorpiju ljubičasta boja je boja njenog života…

ASTRO-BOJE: Crveno obuci, nek’ sluti na radost! Ovnu je crvena boja-boja sudbine, Za misterioznu škorpiju ljubičasta boja je boja njenog života…

17. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Boje utiču na naše raspoloženje i osećanja – kada smo okruženi plavom bojom, hladno nam je, a crvena u mnogima izaziva agresiju. Ako se obučemo u belo, odavaćemo utisak nevinosti, a žuto će uvek buditi radost i pozitivnu energiju.

Bitno je obratiti pažnju na boje koje nas okružuju – kako pri uređivanju stana, tako i pri kupovini garderobe.

 

Da li ste znali da svaki horoskopski znak ima boju koja ga simbolizuje, daje mu energiju i štiti ga?

 

OVAN- CRVENA

Rođeni u znaku ovna su ljudi od akcije i energije. Zato je za vas prava boja crvena! To je boja vaše sudbine i donosi moć. Počevši od bordocrvene, preko svetle ili krvcrvene, vi prosto blistate noseći je na sebi. Boravak u crvenom ambijentu utiče da vaša pozitivna energija i snaga još više dođu do izražaja.

BIK-  ZELENA

Vi ste prizemljeni i senzualni, pa su sve nijanse zemlje, počevši od braon, preko sive i zelene nešto u čemu se vi najbolje osećate. Pored toga, volite i druge boje prirode, kao što su smaragdno ili trava-zelena, crvena i žuta, kao voće koje raste iz plodne zemlje kojom vladate. Ove boje pojačavaju vašu snagu.

 

BLIZANCI – ŽUTA

Vaša boja je žuta. Poznata je po toploti i društvenosti, baš kao i vi. Žuta boja podstiče postavljanje pitanja, plasiranje novih ideja i misaonu svetlost, koje su karakteristične za vašu radoznalost. Žuta boja vas čini beskrajno pozitivnom osobom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4