ASTRO-BOJE: Crveno obuci, nek’ sluti na radost! Ovnu  je crvena boja-boja sudbine, Za misterioznu škorpiju ljubičasta boja je boja njenog života…

ASTRO-BOJE: Crveno obuci, nek’ sluti na radost! Ovnu je crvena boja-boja sudbine, Za misterioznu škorpiju ljubičasta boja je boja njenog života…

17. lipnja 2017. 0 By Admin 1

VAGA- SVETLO ROZA

Uz vašu romantičnu prirodu odlično idu nežne i pastelne boje. Svetloroze, tirkizna kao i mint zelena donose vam pozitivnu energiju i uspostavljaju pravi balans između vaše muške i ženske strane. Ukoliko ove boje uvedete u svakodnevicu i neposredno okruženje, prosperiraćete u svim aspektima života.

 

ŠKORPIJA- LJUBIČASTA

Tajnoviti, pomalo mračni i misteriozni, naprosto ne možete da odolite bojama tamnog vina, kao što su tamno ljubičasta, boja višnje i, naravno, crna. Pa ipak, nosite ih samo u izuzetnim prilikama, kada želite da doprete do najskrivenijih delova vaše duše. One vam pomažu da u sebi pronađete snagu u situacijama kada mislite da je sve izgubljeno.

 

STRELAC- TAMNO PLAVA

Vi ste osoba avanturističkog duha, uvek spremna na izazove i željna pobede, a najviše vam pristaju tamnoplava i ljubičasta. Naime, ovo su boje koje simbolizuju prostranstvo i inspirišu vas na putovanja u neistražene krajeve, kako naše planete, tako i vašeg uma. Smelo ih kombinujte sa oker, belom i crvenom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4