ASTRO-BOJE: Crveno obuci, nek’ sluti na radost! Ovnu  je crvena boja-boja sudbine, Za misterioznu škorpiju ljubičasta boja je boja njenog života…

ASTRO-BOJE: Crveno obuci, nek’ sluti na radost! Ovnu je crvena boja-boja sudbine, Za misterioznu škorpiju ljubičasta boja je boja njenog života…

17. lipnja 2017. 0 By Admin 1

 

JARAC- SIVA, CRNA

Ozbiljni i pouzdani, vi preferirate braon, zemljane nijanse i jednostavnu, ali uz sve nosivu, crnu. Od samih početaka, ove boje simbolizuju tradicionalne, postojane stvari koje odolevaju vremenu. Uvodeći ih u vašu svakodnevicu, unosite sigurnost, smirenost i osećaj da se kroz život krećete u dobrom pravcu.

 

VODOLIJA- MODRO PLAVA

Vaš znak je pod uticajem Urana, planete koja simboliše tehnologiju, iznenađenja i promene, te stoga nije ni čudo što je vaš prvi izbor intenzivna nijansa plave. Ona pomaže pri inspiraciji i oslobađa kreativnu energiju, bez mnogo truda i bespotrebne žrtve. Takođe, kada nosite ovu boju, bilo kao deo garderobe ili aksesoara, podstičete kreativnost kod drugih.

 

RIBE- SVETLO PLAVA

Vi ste poznati kao sanjalice i mistici, pa vas privlači vas sve što je duboko, beskrajno i neuhvatljivo. Zbog toga, nije ni čudo što su vaš prvi izbor sve nijanse mora i okeana. Od morske pene, do rečnih dubina, izbor je na vama. Ove boje pomažu da vaši snovi postanu stvarnost.

 

srbijadanas.com

Stranice: 1 2 3 4