ASTRO-BOJE: Crveno obuci, nek’ sluti na radost! Ovnu  je crvena boja-boja sudbine, Za misterioznu škorpiju ljubičasta boja je boja njenog života…

ASTRO-BOJE: Crveno obuci, nek’ sluti na radost! Ovnu je crvena boja-boja sudbine, Za misterioznu škorpiju ljubičasta boja je boja njenog života…

17. lipnja 2017. 0 By Admin 1

RAK- TIRKIZNA

Budući da vama vlada Mesec, najmoćnije se osećate kada nosite belu i srebrnu boju. S obzirom na to da Mesec utiče na plimu, vama savršeno odgovaraju i tirkizna, svetla, kao i modroplava i nežno zelenkasta – sve boje mora i okeana. Ove boje vam pomažu da se osećate stabilno i štite vas od preteranog emtivnog naboja kom ste skloni.

 

LAV- NARANDŽASTA

Vašim znakom upravlja Sunce, pa se zlatna, žuta, narandžasta i crvena odlično uklapaju u vaš svet. One će vam pomoći da pokažete blistavost i skrenete na sebe pažnju u svim situacijama. Pored toga, ovako ekstravagantne boje vam daju samopouzdanje i samopodsticaj.

DEVICA- BRAON

Budući da ste praktični, vi dajete prednost bojama koje su lako uklopljive i ne previše napadne – bež, braon i slične jesenje nijanse. Ove prirodne i neutralne boje lako us uklopljive u svim kombinacijama i za sve prilike. Pored toga, noseći ih, vi se osećate radosno, zdravo i dobro organizovano, što se uklapa u vašu ličnost.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4