Horoskop: Zašto ti se muškarac ne javlja i ne odgovara na tvoje PORUKE: Ovan je našao drugu, Rak skuplja hrabrost, a Škorpija..

Horoskop: Zašto ti se muškarac ne javlja i ne odgovara na tvoje PORUKE: Ovan je našao drugu, Rak skuplja hrabrost, a Škorpija..

18. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Rak

S ovim osetljivim znakom morate biti vrlo oprezni već prilikom prvog susreta, jer svaka reč koju mu uputite ima poseban značaj i težinu. Rak će uspeti da pronađe u svakoj vašoj izjavi skriveno značenje i razlog da vas ne pozove, ponajviše zbog straha da će biti odbijen i ponižen. Ako vas Rak ne pozove, nemojte misliti da je to zato što mu niste privlačni ili ste mu dosadili, ni slučajno. Treba mu mnogo vremena da uopšte zatraži nečiji broj, za njega je već i to veliki korak. Obično skuplja hrabrost barem pet dana, pa ako nekako uz nagovore prijatelja uspe da vas nazove, znači da ste na njega ostavili snažan utisak. U međuvremenu, vi ste izgubili i živce i volju, ali dajte mu šansu, jer jednom kad se opusti, Rak postaje pažljiv i nežan muškarac, kojeg bi svaka žena htela da ima pored sebe.

 

Lav

Lav obožava lov i zavođenje pa nije retkost da u jednoj večeri razmeni brojeve s nekoliko atraktivnih žena ili devojaka. Ukoliko vam se ne javi, verovatno je upoznao neku koja mu je privlačnija i zanimljivija. Ipak, nemojte se zbog toga uzrujavati, jer Lav nekad zna da bude površan i esteta, stoga to što vas nije pozvao samo znači da niste dovoljno napadno istakli svoje fizičke atribute.

 

Devica

Muškarac Devica nije neki zavodnik, stoga znajte da ako zatraži vaš broj, sigurno će vas nazvati. Pre toga će vas pitati kad vam odgovara, do kad radite, u koje doba spavate, kako slučajno ne bi nazvao u pogrešno vreme. Ukoliko vas ne nazove nakon što je to obećao, moguće su dve opcije – ili mu je ukraden moblni (jer ova picajzla nikad ne gubi stvari), ili je previše analizirao čitavu situaciju, pa je uspeo da pronađe neku vašu manu zbog koje je zaključio da ne biste funkcionisali kao par. Najbolje je ako vas nazove odmah sutradan, jer tako neće imati vremena za sitničarenje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4