Horoskop: Zašto ti se muškarac ne javlja i ne odgovara na tvoje PORUKE: Ovan je našao drugu, Rak skuplja hrabrost, a Škorpija..

Horoskop: Zašto ti se muškarac ne javlja i ne odgovara na tvoje PORUKE: Ovan je našao drugu, Rak skuplja hrabrost, a Škorpija..

18. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Vaga je zavodnik kome je omiljeni hobi skupljanje brojeva atraktivnih žena, pa ako ste s njim razmenile broj, to ne znači da želi da vas nazove. Ovaj muškarac voli da ima opcije, pa ako vas nije nazvao, verovatno je naišao na neku drugu ženu, ili je pak već u vezi pa je ionako od početka bio zainteresovan samo za prolazan flert, a razmena brojeva bila mu je samo sredstvo kako ne bi povredio vaša osećanja.

 

Škorpija

Kod ovog strastvenog muškarca nema nećkanja i dilema; ako mu se sviđate, nazvaće vas, a ako mu niste zanimljivi, neće. Toliko je jednostavno. Doduše, ovaj muškarac je opsednut seksom, pa vas u nekim slučajevima može kontaktirati isključivo s tom mišlju, pa ako želite nešto trajnije, nemojte sa Škorpijom odmah brzati u krevet. Strpite se i pričekajte da vidite da li je zainteresovan za vas, ili samo za razuzdanu igru u krevetu.

 

Strelac

Strelac je vatreni znak, a svi muškarci tog elementa cuživaju u lovu, uzbuđenju i novim iskustvima. Šarmantan je, privlačan i otvoren pa mu nije teško da priđe ženi koja mu se sviđa, a pozitivna je stvar i što je dobronameran pa verovatno neće imati nikakvih skrivenih motiva. Ako Strelac zatraži vaš broj, on iskreno želi da vas ponovo vidi, barem u tom trenutku. Poslaće vam poruku iste večeri, a već sutra vas pozvati na vožnju biciklom ili planinarenje. Ako to ne uradi u roku od dva dana, moguće je da je jednostavno na vas zaboravio jer je upoznao neku drugu ženu, a nije isključena ni opcija daje izgubio mobilni.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4