Izvor snage za vaš horoskopski znak: Djevice blistaju u kriznim situacijama, a Blizanci u konfliktima…

Izvor snage za vaš horoskopski znak: Djevice blistaju u kriznim situacijama, a Blizanci u konfliktima…

20. lipnja 2017. 0 By Admin

Vaga

Pripadnici ovog znaka su pravi majstori za nove i pomalo neprijatne društvene situacije. Njihova lakoća uspostavljanja komunikacije, pronalaska zajedničkih tema i suptilnog zbližavanja su nužne osobine bilo da je riječ o traženju novog posla, organizovanju zabave ili mirenju drugih, na Vagine diplomatske i društvene vještine se uvijek može osloniti.

 

 

Škorpija

Pripadnici ovog znaka imaju jedno jedinstveno umijeće – a to je umeće preživljavanja. Čak i ako se radi o potpunom haosu, gubitku posla, razvodu braka ili smrti bližnjeg, možete računati da će se Škorpija izvući i stvoriti sebi novi život bez okretanja unazad. Krasi ih velika motivisanost i želja da prožive svoj život u potpunosti onako kako sami žele, a ne kako im situacija nameće.

 

 

Strijelac

Pripadnike ovog znaka po pravilu odlikuje hrabrost, oni su spremni da riskiraju znatno više nego svi drugi znakovi horoskopa. Bilo da je riječ o spašavanju drugih, brzom reagovanju ili nesebičnom žrtvovanju, računajte na to da će Strijelac napraviti ispravnu stvar, što mu dolazi nagonski – bez želje za slavom ili hvalom. Plus, on potajno uživa u tom uzbuđenju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4