Izvor snage za vaš horoskopski znak: Djevice blistaju u kriznim situacijama, a Blizanci u konfliktima…

Izvor snage za vaš horoskopski znak: Djevice blistaju u kriznim situacijama, a Blizanci u konfliktima…

20. lipnja 2017. 0 By Admin

Jarac

Pripadnici ovog znaka su od one vrste ljudi koja najbolje djeluje pod pritiskom. Istovremeno moraju da razmišljaju o pet stvari, kako da ne premaše rok a i da zadovolje ljude oko sebe. Oni čak funkcionišu bolje pod pritiskom nego u opuštenim situacijama, pa dok bi svi drugi završili u bolnici od iscrpljenosti, Jarac daje 150 odsto sebe i dokazuje svoju vrijednost.

 

 

Vodolija

Pripadnici ovog znaka prvaci su u smirivanju emocionalno napetih situacija, bilo da je riječ o svađama, porodičnim napetostima, finansijskim brigama – Vodolije su vrlo svjesne kako će to sve proći i nema potrebe za očajavanjem. Njihov recept je okrenuti leđa nevolji i zabaviti se s nečim drugim, a takav stav prenose i na zabrinute ljude oko sebe i pravi su lijek za stres.

 

 

Ribe

Pripadnici ovog znaka imaju jednu veliku unutrašnju snagu – a to je njihova intuicija. Oni će osjetiti da nešto nije dobro i prije nego loša situacija krene da se odvija, a svoju pažnju će usmjeriti na emotivno pomaganje drugima. Intuicija im pomaže i kod promjene poslova, što je kod njih poprilično često. Odlično podnose udarce i vjeruju da će sutra biti bolje.

 

24sata.hr

Stranice: 1 2 3 4