Veliki mesečni horoskop za JUL: Ovnu kraj meseca donosi ljubav, Lavovi bi trebali promeniti sredinu, Devicama stiže novac za naporan rad, Strelac okreće ”novi list” u ljubavi..

Veliki mesečni horoskop za JUL: Ovnu kraj meseca donosi ljubav, Lavovi bi trebali promeniti sredinu, Devicama stiže novac za naporan rad, Strelac okreće ”novi list” u ljubavi..

23. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Blizanci

Posao

Na radnom planu, od druge polovine meseca, stvari kreću nabolje. Ako prionete obavezama sa većom odgovornošću i ozbiljnošću, sigurno je da će doći do željenog pomaka. Pojačajte komunikaciju, vaše najjače oružje, i pred vama će se otvoriti sva vrata na koja zakucate.

 

Ljubav

Ovo je najbolji mesec za ljubav, kada je vaš znak u pitanju. Ako ste bez partnera, obratite pažnju na Bika ili Vagu. Ako je vaš partnerski staž dug, osvežite vezu, najbolje odlaskom na odmor na destinaciju gde, do sada, niste bili.

 

Zdravlje

Iscrpljeni ste svakodnevnim obavezama. Morate naći slobodnog vremena koje ćete posvetiti samo sebi. Zavolite same sebe, jer ako drugi primete da ne poštujete sebe, neće to ni oni činiti.

 

 

Rak

Posao

Niste zadovoljni stanjem na profesionalnom planu. Ako vas interesuje šta je to što vas koči, odgovor je jasan: emocije. Vaše burne emocije često su najveći kamen spoticanja vašem napretku u poslu. Naučite da „izbrojite do 10“, savetuje mesecni horoskop. Druga polovina meseca je idealna za napredak na profesionalnom planu, pod uslovom da obezbedite podršku nekog iz vašeg radnog okruženja.

 

Ljubav

Ako odete na odmor u inostranstvo, tamo možete upoznati novu ljubav. Ukoliko niste planirali odmor „napolju“, na ljubav morate sačekati do treće dekade meseca, kada Venera uđe u vaš znak. Novu ljubav potražite, najpre, u znaku Škorpije. Ako ste u vezi, do stabilizacije emotivnih odnosa dolazi u drugoj polovini meseca. Ne dozvolite da vas pojačan stres izbaci iz ravnoteže i ugrozi vašu emotivnu vezu.

 

Zdravlje

Stresni period iz prethodnog meseca, pratiće vas i u prvoj polovini meseca. Nađite vreme za svakodnevi odmor ili ćete navući neku disajnu infekciju. Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6