Veliki mesečni horoskop za JUL: Ovnu kraj meseca donosi ljubav, Lavovi bi trebali promeniti sredinu, Devicama stiže novac za naporan rad, Strelac okreće ”novi list” u ljubavi..

Veliki mesečni horoskop za JUL: Ovnu kraj meseca donosi ljubav, Lavovi bi trebali promeniti sredinu, Devicama stiže novac za naporan rad, Strelac okreće ”novi list” u ljubavi..

23. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Posao

Ovo je mesec boljitka na polju karijere i zato ga iskoristite na najbolji način. Iz tog razloga odložite odlazak na odmor tek za zadnju dekadu meseca. Budete li vredni, već krajem meseca stiže nagrada, najpre u novčanom smislu. Siguran način za profesionalni napredak je poboljšanje komunikacije, kako sa radnim okruženjem, tako i sa vašim nadređenim.

 

Ljubav

Vaše polje flertova i kratkotrajnih veza, aktivno je već duže vreme. Ne budete li zadovoljni stalnim partnerom, lako ćete naći način za satisfakciju. Ako tražite novu ljubav, potražite je na kraćem putu, u hodniku firme u kojoj radite ili u znaku Blizanaca, Ovna ili Škorpije.

 

Zdravlje

Jupiter, planeta dobrobiti, umnogome sređuje stvari vezane za vaše zdravlje. Problema može biti u sklonosti da se prejedate, što bi vam moglo doneti viška kilograma. Ili smanjite obroke ili pojačajte treninge ili ćete se, ako već niste, naći u problemu. Gojaznost je globalni problem, nemojte da pogodi i vas. Unosite više tečnosti pre obroka, ovo je dobar trik da sačuvate vašu liniju i zdravlje.

 

 

Škorpija

Posao

Situacija, na ovom planu, kreće nabolje u drugoj polovini meseca. Budite spremni na povećane napore ali i na veće stresove, koje će vam doneti aktivnosti na profesionalnom planu. Za ispunjenje zacrtanih planova morate obezbediti podršku ili se možete zaglaviti u glibu namnoženih obaveza.

 

Ljubav

Jupiter u Vagi implicira tajne ljubavi(flertove), te je to mogućnost koju vam pruža nebo. Ako nemate partnera, potražite ga u znaku Vage ili osobe koja pleni svojom pojavom. Ukoliko ste u vezi a postoje nesuglasice koje treba rešiti, najbolje ćete to postići putem poklona i postelje(sexa). Ne zaboravite da vaša sklonost u istrajavanju u već zacrtanom stavu, može dosta povrediti vašeg partnera. Poboljšajte komunikaciju.

 

Zdravlje

Nagomilani stres je i dalje vaš najveći zdavstveni problem. Odmarajte više a neka vam kvalitet sna bude pouzdan indikator vašeg zdravstvenog stanja. Obavezno isplanirajte godišnji odmor makar bio i kraći. Uspostavite balans uravnotežene ishrane, vežbanja i odmaranja. Ako niste bili duže kod lekara, učinite to iz preventive, naročito ako ste ženskog pola.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6