Veliki mesečni horoskop za JUL: Ovnu kraj meseca donosi ljubav, Lavovi bi trebali promeniti sredinu, Devicama stiže novac za naporan rad, Strelac okreće ”novi list” u ljubavi..

Veliki mesečni horoskop za JUL: Ovnu kraj meseca donosi ljubav, Lavovi bi trebali promeniti sredinu, Devicama stiže novac za naporan rad, Strelac okreće ”novi list” u ljubavi..

23. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Strelac

Posao

Niste zadovoljni sadašnjim stanjem karijere ali, vama za utehu, mnogi nisu. Ne gubite nadu jer, ubrzo, stvari kreću nabolje. Pored poboljšanja poslovne komunikacije, obratite pažnju na sve poslovne prilike vezane za strance ili inostranstvo. Osobe u znaku Lava mogu vam dosta pomoći na profesionalnom planu.

 

Ljubav

Ovo je godina novih početaka, zašto ne biste okrenuli „novi list“, kada je u pitanju ljubav? Bez obzira da li ste u vezi(da sagledate pozitivne i negativne aspekte vaše veze) ili tražite novu ljubav. Ako ste iz ove druge grupe, novu ljubav potražite na mestima javnih okupljanja(šoping centru, kafiću, restoranu i sl.) i u znaku/podznaku Blizanci. Morska ljubav je takođe sjajna opcija.

 

Zdravlje

Prilično ste iscrpljeni svakodnevnim obavezama i vreme je da uzmete odmor. Svakodnevni stres uzima svoj danak i ukoliko ne nađete način za njegovu eliminaciju, rizikujete trajni pad imuniteta. Hranite se lakšom hranom, sa više voća, povrća i tečnosti da biste organizmu olakšali visoke temperature koje donosi leto. Provodite što više vremena na otvorenom i suncu jer će vam to povratiti dobro raspoloženje.

 

 

Jarac

Posao

Jupiter, u vašem polju karijere, neprestano vam  donosi dobrobit na ovom planu. Ukoliko ste bili vredni, ne libite se da zatražite unapređenje ili, bar kratkoročnu novčanu nagradu. Iako ste predani karijeri i dovoljno se trudite, poradite na poboljšanju komunikacije sa radnim okruženjem jer će vam to ubrzati napredak na poslovnoj lestvici. Lakše će vam biti ako obezbedite podršku za projekat koji planirate.

 

Ljubav

Vašim prirodnim poljem ljubavi, ceo prethodni mesec, plovila je Venera, planeta ljubavi. Ako niste imali sreće, u ovom mesecu ljubav potražite u vašem radnom i poslovnom okruženju jer će Venera tamo biti. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, ovo je mesec u kome vam može pasti na pamet i neki flert, opet na radnom mestu. Blizanci su favorit za vašu novu ljubav.

 

Zdravlje

Stresni period iz prethodnog perioda, pratiće vas i u ovom mesecu. Nađite vreme za svakodnevi odmor ili ćete navući neku disajnu infekciju. Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6