Astrologija otkriva: Koja je vaša IDEALNA jutarnja rutina prema horoskopu

Astrologija otkriva: Koja je vaša IDEALNA jutarnja rutina prema horoskopu

26. lipnja 2017. 0 By Admin

Strelac

Vaš znak ujutru: Nikad ne odgađate alarm ujutru i imate tendenciju da se probudite s vizijom šta želite da postignete tog dana. Ako trebate nešto da obavite, spremni ste da se dignete u 4 ujutru kako biste sve stigli da obavite. Volite multitasking jer je vreme za vas dragoceno i treba ga pametno iskoristiti.

 

 

Vaša idealna jutarnja rutina: Volite da vam svaki dan ima svrhu. Probuditi se rano, vežbati ili potrošiti vreme na neki projekat. Odani ste poslu koji radite i ne odgađate svoje obaveze.

 

 

Jarac

Vaš znak ujutru: Ne iskačete odmah ujutru iz kreveta, ali ni ne odgađate alarm ujutru kada zazvoni. Jarčevi vole da ustaju svaki dan u tacno isto vreme kako bi obavili svoje jutarnje zadatke. Fanovi su ”radnih uniformi” jer nose sličnu odeću svaki dan.

 

Vaša idealna jutarnja rutina: Jutro bi prema vašem znaku bilo idealno započeti nekim poslom. Disciplinovani ste i pre nego što izadete iz kuće volite da dovršite posao koji ste započeli. S obzirom na to da već imate ”formulu” za odeću, imate dovoljno vremena ujutru za druge stvari.

 

Vodolija

Vaš znak ujutru: Nepredvidivi. Ne volite da vam se govori šta da radite i imate problem s održavanjem rutine i pridržavanjem rasporeda. Vama dva jutra nikad nisu baš ista. Volite uvek da znate šta se događa u svetu pa volite da pričate s ljudima i da saznate šta se sve dogodilo dok ste spavali.

 

 

Vaša idealna jutarnja rutina: Možda cete se kritikovati jer se niste držali rasporeda, ali stvarnost je da se to neće dogoditi. Ako želite rano ustati i vežbati, odlično. Ako vam se spava malo duže, odspavajte ali pazite da ne zakasnite na posao. U svakom slučaju, uzmite vremena za aktivnosti koje volite.

 

Ribe

Vaš znak ujutru: Volite da spavate. Da se vas pita, ostali biste celi dan u krevetu. Jednom kada ustanete ne volite da vas se požuruje. Volite da vam dan započne polako.

 

 

Vaša idealna jutarnja rutina: Udobno i smireno, to je vaš moto. Ako vam vreme dopušta, napravite kafu i doručak koji ćete da pojedete u krevetu. Uz to pročitajte novine. Nakon toga se polako istuširajte i spremite za novi početak dana. Kljuc je samo da se dignete dovoljno rano da to sve stignete.

 

 

Izvor: zadovoljna.hr

Stranice: 1 2 3 4 5