Astrologija otkriva: Koja je vaša IDEALNA jutarnja rutina prema horoskopu

Astrologija otkriva: Koja je vaša IDEALNA jutarnja rutina prema horoskopu

26. lipnja 2017. 0 By Admin

Lav

Vaš znak ujutru: Recimo samo da jutro nije vaše vreme kada ćete da zablistate. Teško vas je ujutru probuditi, a kada se to i dogodi svejedno možete da budete mrzovoljni. Prilicno ste komplikovani na svoj jedinstven način, ali jednom kada obavite svoju jutarnju rutinu, ubrzo se javlja vaša zabavna i kreativna strana.

 

 

Vaša idealna jutarnja rutina: Volite mirna jutra i kada sve možete da držite pod kontrolom jer vas iz ravnoteže vrlo lako mogu izbaciti neočekivane situacije. Na primer,ako delite kupatilo s nekim ko je nedosledan u svojoj rutini, uspostavite jutarnji raspored tako da se ne iznenadite kada zateknete nekoga pod tušem u vreme kada bi trebali da perete zube. Budući da ujutru niste najbrži, uzmite si malo dodatnog vremena kako biste sve stigli i na vreme izašli iz kuće.

 

 

Devica

Vaš znak ujutru: Robujete svojim navikama,tako da vaša jutra izgledaju slično.

 

Vaša idealna jutarnja rutina: Usmereni ste na jedan cilj. Vežbanje ujutru prema rasporedu savršeno vam odgovara jer volite da imate zadatke pred sobom koje možete da ostvarite, a jednako tako možete da napravite listu kućnih poslova koje cete obaviti. Nemojte da brzate, ali dobro procenite koliko imate vremena ujutru. Ostavite nešto vremena i za tuširanje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5