Ako vas zavoli OVAJ ZNAK vi ste prava SREĆNICA.. Čuvat će vas i paziti kao MALO VODE NA DLANU…

Ako vas zavoli OVAJ ZNAK vi ste prava SREĆNICA.. Čuvat će vas i paziti kao MALO VODE NA DLANU…

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

LAV U LJUBAVI

Lav uz sebe voli da ima prelepu devojku i voli da veruje da je on Božji dar ženama. On će svoju izabranicu obasipati skupim poklonima, a za njegovu ljubav ništa nije previše skupo.

On je posvećen i nežan i želi da njegova partnerka izgleda dobro pored njega. Kupovaće joj odeću poznatih dizajnera, vodiće je kod najskupljih frizera, samo da bi pored sebe imao blistavo savršenstvo

U krevetu je strastven i otvoren za novine, a voli i da se mazi. Češkajte ga po glavi i Lav će se pretvoriti u malu macu.

 

 

DEVICA U LJUBAVI

Muškarac Devica je veoma izbirljiv. On traži i lepu i pametnu ženu i mnoge koje nemaju obe odlike ni ne primećuje. Čak i kada se zaljubi, veoma je kritičan – može mu smetati i najmanji detalj na vašoj haljini, ali neće prećutati svoje mišljenje.

Ali opet, on je veoma posvećen ljudima koji ga okružuju, naročito svojoj izabranici. Uvek će biti uz vas i bodriti vas da ispunite svoje snove. Za razliku od mnogih muškaraca koji beže na prvi znak nevolje, on će želeti da reši svaki problem i prevaziđe svaku poteškoću.

 

 

VAGA U LJUBAVI

Ovaj čovek je rođen za ljubav i uvek spreman za nju. Romantika i povezanost mnogo su mu bitnij. Pošto Venera upravlja i njime, on žudi za lepotom.

Vaga je dobar partner i pravi džentlmen koji će učini sve samo da održi romantični ideal u koji veruje. Vaga bi otišla i na kraj sveta za svoju ljubav. Njemu je potrebna partnerka koja će da donese balans u njegov život i izjednači njegove tasove.

Ovaj muškarac nikad ne zaboravlja rođendane ni Dan zaljubljenih, a iznenadiće vas slatkim poklonima i nekog običnog dana. Važno je samo da ga ne sputavate u njegovim strastima i biće sa vama do kraja života.

 

 

 

ŠKORPIJA U LJUBAVI

Muškarac Škorpija je čudno, tajnovito stvorenje, a kada se radi o ljubavi, te njegove odlike posebno dolaze do izražaja. Ako je zainteresoavn, pretvaraće se da ga ne zanimate i pažljivo će vas posmatrati kao pod mikroskopom da vidi da li ste vredni njegovog vremena i energije.

Kada jednom uvidi da ste savršeni za njega, svu svoju energiju uložiće u vas. Odana i iskrena, Škorpija će ostatai sa vama ako to zadovoljava njene emotivne, intelektualne i duševne potrebe. Iako se označava kao najveći osvajač, Škorpija je romantik u duši. Njemu je potrebno da bude voljen.

Ipak, strast jeste u samoj srži Škorpijinog bića. Morate biti pažljivi, jer Škorpija nema baš najčvršću volju da odoli svim izazovima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3