Poklonite mu ljubav i vratit će stostruko. Muškarac u ovom ZNAKU ne zna drugačije…

Poklonite mu ljubav i vratit će stostruko. Muškarac u ovom ZNAKU ne zna drugačije…

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Vaš muškarac Lav voli nežno, grli toplo, u postelji s njim sevaju varnice, a učiniće sve da se uz njega osećate kao princeza.

 

Saznajte sve o muškarcima rođenim u znaku Lava.

Ljubav

Ovo je muškarac koji voli na neverovatno topao i nežan način. Samo zamislite neustrašivog Lava kako se gnjezdi i namešta nekom u krilo. Ljubav samo pojačava njegov ego i on uživa u vijanju svog plena. On može imati probleme i da pusti vezu koja je prošla, držeći se čvrsto za svoj plašt emocija umesto da se upusti u potragu za novim partnerom. Ovo može da mu oduzme puno energije. Njemu je potrebno da uvek bude slobodan u svojim emocijama i da ima svoje ušuškano ljubavno gnjezdo od kog njegovo srce poskakuje. On je ipak kralj i to kralj s najvećim srcem.

 

Seksualnost

Lav je jedan od najpotentnijih znakova zodijaka koji uživa u kreativnom i inspirativnom seksualnom činu. Njemu nije neophodan partner s kim će svakodnevno deliti postelju, ali odgovara mu neko ko je spreman na eksperimentisanje i s kim će slobodno moći da deli sve svoje seksualne fantazije. Iako se drži tradicionalnih vrednosti, odgovaraju mu jaki partneri koji nemaju problem da izraze svoju seksualnu volju da puste strasti da plamte. Nikad se neće skrasiti s partnerkom niskog samopouzdanja koja na seks gleda kao na rutinu ili obavezu. Potreban mu je faktor iznenađenja, konstantno zavođenje, i neko ko će pričati o njegovim sposobnostima, snazi i uživati u seksu koliko i on.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3