Poklonite mu ljubav i vratit će stostruko. Muškarac u ovom ZNAKU ne zna drugačije…

Poklonite mu ljubav i vratit će stostruko. Muškarac u ovom ZNAKU ne zna drugačije…

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

U vezi

Kadsa se nađe u vezi, učiniće sve da pokaže koliko je galantan, pouzdan i snažan. Ovo nije nešto što dolazi iz nesigurnosti već ono što smatra neophodnim da bi zaveo osobu koju želi. Šepuriće se, zasmejavaće vas i biće najveći heroj kog ste mogli da zamislite. Ukoliko čekate princa na belom konju, lako ćete ga pronaći u jednom Lavu jer on ima stav i držanje dostojno kraljevića. Nažalost, on nekad ovo može shvatiti doslovno i ponašati se poput razmažene princeze, lenje i zahtevne vladarke univerzuma. Ipak, može vas pridobiti i svojim neverovatnim atributima, ali prilično ćete se razočarati ako se nadate da će u bilo kom trenutku postati manje sebičan.

 

Možete li mu verovati?

U najvećem broju slučajeva svom Lavu možete verovati, osim kada mu zaista nije stalo do vas. Ovo nije muškarac koji će sa vama biti zbog griže savesti, nesiguran u svoje odluke i izbor partnera. On će lagati samo ako ne želi da se suoči sa dosadnim posledicama svojih reči, nikad zbog straha. Uopšteno, ovo nije muškarac koji se plaši i to je ono što ga čini pouzdanim i odanim partnerom. Ipak, postoje trenuci u kojima ne vidi svrhu istine jer ne želi da se previše veže za nekoga. Ukoliko želite da vidite da li mu možete verovati, ne smete time biti opsednuti. Umesto toga, prosto se zapitajte da li se osećate voljeno.

 

Sastanci sa muškarcem Lavom

Svaka princeza o kojoj smo čitali u bajkama sanja da izlazi sa muškarcem Lavom. Nije to ništa neobično, on je ipak kralj zodijaka. Sastanci s njim su poput sastanaka s pravim kraljem: svetlucavi, sa puno stila i pompe. Ukoliko ste povučena nežna duša, verovatno nećete uživati u gestovima ljubavi koji ponekad izgledaju kao da samo želi da izgleda dobro, i to ne čak samo drugim ljudima već samom sebi. veoma je važno da njegov partner izgradi intimnost tokom tog njegovog performansa, a to može biti priličan izazov. Najbolje što možete da učinite je da sastanak završite tihim razgovorom o njemu. Što se više zanimate za njega, on će biti više zainteresovan za vas, a to se može završiti pravom vezom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3