Poklonite mu ljubav i vratit će stostruko. Muškarac u ovom ZNAKU ne zna drugačije…

Poklonite mu ljubav i vratit će stostruko. Muškarac u ovom ZNAKU ne zna drugačije…

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Razumevanje muškarca Lava

Da biste ga razumeli, morate znati i koje su njegove slabosti, a to je ponekad je to zaista težak posao. Nije on toliko tajanstven, on samo ne želi da priča o stvarima koje su za njega emotivno teške i on će radije provoditi vreme u svojoj oazi lične satisfakcije nego što će plivati u negativnim emocijama. Najvažnije je da se setite da iako izgleda veoma površno, to ni najmanje nije blizu istini. Dubina jednog Lava dolazi do tačke u kojoj ne postoji kompromis za sreću svakog u njihovoj blizini. Njegov zadatak kao vođe je težak i potrebno ga je razumeti zbog odgovornosti koju nosi, bez obzira na to da li je on toga svestan ili nije.

 

Prednosti i mane

Lav je muškarac otvorenog srca, velikodušan u svojim gestovima i pristupačan za razgovor. S njim je lako biti jer on uživa u veti punoj poštovanja i topline. On ima zagraljaj kakav nema ni jedan pripadnik drugog znaka zodijaka. S druge strane, može da bude veoma zahtevan, pretenciozan i samozadovoljan do te mere da je nemoguće biti njegov partner.

 

Kako izabrati poklon za muškarca Lava?

Izaberite nešto što će naglasiti njegov izgled ili karakter. On voli da pokazuje svoja široka ramena ili savršenu kosu. Neka vaš poklon bude toplih boja, narandžast, žut ili crven. Držite se vrednih stvari koje će pokazati koliko ga poštujete i vrednujete. Kupite mu zlatni sat ili skupocenu olovku. Gotovo jednako voli i sitne pažnje, ali samo ukoliko možete da shvatite njegovu suštinu i sposobni ste da izaberete nešto o čemu je oduvek sanjao. Igrajte se s detetom u njemu i kupite mu poklon koji će ga vratiti u detinjstvo ili nešto što može da razbudi njegovu kreativnost.

 

luftika.rs

 

Stranice: 1 2 3