Veliki ljubavni horoskop: Vrelo leto donosi sudbinsku ljubav ovom znaku!

Veliki ljubavni horoskop: Vrelo leto donosi sudbinsku ljubav ovom znaku!

28. lipnja 2017. 0 By Admin

Ako boli ono što čujete, pogotovo ako dolazi od brata, sestre ili članova porodice, podsetite se sa kojim idejama ste se poistovetili, a koje više nisu odraz vaše ličnosti. Razmislite, dve osobe reaguju uvek drugačije na istu stvar, jer reakcija zavisi od njihovog mentalnog sklopa, nesvesnih ubeđenja stečenih tokom detinjstva i bolnih životnih situacija.

 

Zato, ako je ikako moguće, povucite se u četiri zida i jezik za zube. Sada još jedna kap stvarno preliva već prepunu času. Jedno od ključnih rešenja je sada zato postati svestan svojih misli, jer one nose energetski obrazac. Menjajte u sebi ono što vas povređuje, jer taj deo vas postoji sa nekim razlogom. Sunce u Raku i Jupiter će 6. jula pokazati kako niko ne može da vas nauči kako da izlečite sebe, ako odbijate da spoznate pravu suštinu svog unutrašnjeg bića. Nemojte se i ovaj put ograničavati zarad toga da ste u pravu. Zar je uopšte važno ko je u pravu ako se osećate dobro?

 

Srećom, nakon svega toga, fokus dolazi na ljubav! Kao da je ikada bila zapostavljena! Parovi će uživati u slatkim ljubavnim zalogajima 19. jula, tokom trigona Jupitera sa Venerom u Blizancima! Oni sa podznakom u Blizancima mogu se odlučiti da svoju ljubav pretvore u bajku koja vodi do oltara, jer Saturn u Strelcu traži odgovornost u odnosima i daje priliku samo vezama koje su upotpunjene razumom i doslednošću, što Venera u Blizancima, složićete se, smatra jednom vrlo bezveznom rečju.

 

 

Za one koji su sami, a voleli bi da nisu, nekoliko pitanja za razmišljanje: Šta (koga) ste izgubili u poslednjih par meseci? Koliko ste o ljubavi naučili slušajući mudre savete, a ipak radeći sve po starom? I molim vas, dokle ćete biti fokusirani na ostvarenje te jedne jedine želje koja nikako da se ispuni?! Univerzum za vas ima bolje planove i možda je baš ta vaša usmerenost razlog zašto tu želju (osobu) gurate od sebe i ona ostaje nedostižna. Nemojte se bojati da od nečeg ili nekog odustanete, ali nemojte ni biti iznenađeni da vam se baš tada želja ostvari.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4