Veliki ljubavni horoskop: Vrelo leto donosi sudbinsku ljubav ovom znaku!

Veliki ljubavni horoskop: Vrelo leto donosi sudbinsku ljubav ovom znaku!

28. lipnja 2017. 0 By Admin

Kada sve to preživimo, uslediće još jedna dramatična promena ponašanja radi privlačenja pažnje, naravno, jer ipak je 20. avgusta sekstil Jupitera sa Marsom u Lavu, koji voli reflektore i pozornicu. Muški deo populacije će biti spreman na kojekakve ludorije zarad neke devojke. Vi ostali, koji niste u tom fazonu, spremajte garažu, polirajte ferarije, radite vežbe za povećanje mišićne mase, hranite se zdravo i provodite vreme sa onima koji su našli svoju životnu svrhu koja ih gura dalje. Inspirišite se!

 

Verujte i prihvatite da istina jeste prava suština ljubavi 27. avgusta u vreme sekstila sa Saturnom u Strelcu, koji će potrajati do 1. septembra i učvrstiti poljuljane odnose. Takođe, učite (bez obzira što je raspust) i izložite se zanimljivim sadržajima koji će stvoriti nove neuronske veze u mozgu i podmladiti vas. Tačno je da naše reakcije uvek nose u sebi zrnce prošlosti, ali 15. i 16. septembra sekstil sa Venerom u Lavu daje priliku da zaboravite na loša iskustva i stvorite nova, lepša. Iskoristite ove dane za zabavu i dobar provod!

 

Poslednji aspekt, koji će Jupiter u Vagi praviti pre prelaska u Škorpiju, trajaće od 27. septembra do 1. oktobra, uz burnu opoziciju sa Uranom u Ovnu, pa će neki od vas konačno priznati da su pogrešili, mada im to nikako neće biti prijatno. Ovnovi tada mogu biti posebno pod stresom. Oni koji inače teško upravljaju emocijama neka povedu računa o akcijama koje preduzimaju i odlukama koje donose.

 

 

Tranziti planeta traju određeno vreme, ali život se odvija u kontinuitetu, jer u suštini, sve ovo u toku godinu dana vladavine Jupitera u Vagi samo je zagrevanje, priprema ili desert za njegov prelazak na jesen u Škorpiju. A tada ćemo shvatiti da je cilj da u određenim periodima života prolazimo kroz krize da bismo rasli kao ličnost. Istina je da Jupiter uvećava, ali od svakog pojedinca zavisi šta će to biti. Isključivo od njega samog. Zato tokom ovog perioda akumulirajte dovoljno mira, lepih sećanja i unutrašnje ravnoteže, jer trebaće vam.

 

 

(Izvor: stil.kurir.rs / astroportal.in)

Stranice: 1 2 3 4