Veliki ljubavni horoskop: Vrelo leto donosi sudbinsku ljubav ovom znaku!

Veliki ljubavni horoskop: Vrelo leto donosi sudbinsku ljubav ovom znaku!

28. lipnja 2017. 0 By Admin

Uostalom, ako morate da imate to i to nešto da biste bili srećni, koliko stvarno možete da budete srećni? Ako izgubite to i to nešto, znači li onda da više ne možete da budete srećni? Odbacite uslove koji su vam neophodni za sreću, jer činjenica je da vam ne treba niko i ništa za to, jer već sve imate. Setite se da se sreća ne nalazi spolja i u nekom drugom već u vama samima, u vašem srcu, te da je možete osećati stalno samo ako tako odlučite.

 

Uživanje donosi sekstil Jupitera sa Suncem

Zato prve nedelje avgusta, od 2. do 8. tog meseca, budite miran ratnik, a ne fajter, šta god da se dešava i pokušajte da ne dozvolite da vas zaglavljenost u nekoj destruktivnoj emociji dovede do eskaliranja neuravnoteženog ponašanja. Pluton u Jarcu u kvadratu sa Jupiterom u Vagi traži promene, pa razmislite kome ste predali svoju moć, ili još opasnije, sebe. Da biste pronašli svetlo na kraju tunela, nastavite da idete napred. Ne vredi stajati u mestu ako je svuda oko vas mrak.

 

Pronađite smisao u malim stvarima u životu, i to svakodnevno, koje će vas podupreti kada nemate snage. Zato zaokružite 11. avgust na vašem kalendaru, kad je sekstil Jupitera sa Suncem u Lavu, i uživajte sami sa sobom. Provodite vreme na suncu i budite stvaraoci svog idealnog dana i najlepšeg leta. Kupite sebi nešto raskošno ili obradujte nekog drugog ko će znati to da ceni. Uvećavajte pozitivne vibracije! A oni koji su usvojili Jupiterove lekcije na vreme, mogu konačno da zaborave na brige, neuspeh ili strah od uspeha, kada 15. avgusta Jupiter bude formirao sekstil sa Merkurom u Lavu. Opustite se, sunčajte se i uživajte u morskih čarolijama.

 

Međutim, moram da vam kažem da Venera u Raku neće biti raspoložena za diplomatske razgovore, već će se na prvu najavu opasnosti (raskida, prevare) povući i ekskomunicirati vas, dok se ne sastavi sama sa sobom. Patiće ona u tišini, kada 17. avgusta bude imala kvadrat sa Jupiterom koji može da donese odljubljivanje, ako niste videli osobu ispred nas takvu kakva stvarno jeste nego ste bili opčinjeni idejom o njoj i privlačnom pojavom. Zaboravite zato na zahteve, očekivanja, obaveze, moranja i neka vas vode samo emocije. Ipak, budite oprezni, nije toliko bitan kvantitet koliko kvalitet i čuvajte se onih slatkorečivih koji tepaju “srce moje, lutko, šećeru” i slično, a reč “ljubav” im znači potpuno nešto drugo od onog što piše u rečniku.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4