Ljubav u julu: Jedni će zavoditi kao od šale, dok će drugi i sebe razočarati…

Ljubav u julu: Jedni će zavoditi kao od šale, dok će drugi i sebe razočarati…

3. srpnja 2017. 0 By Admin

LAV

 

Jul 2017. godine donosi bitku između težnje da letite krilima romantike, idealizma i težnje da vidite stvari iz realističnijeg i budnijeg kutka gledanja. Na Veneru, planetu ljubavi, i Saturna, tradicionalnog vladara kuće parova, utiče neskladan aspekt varljivog Neptuna, dok alarmirajući Merkur, smešten u Lavu, nastoji privući vašu pažnju.

 

 

Stvari su pomalo nejasne, ali zaista ne na škodljiv način. Ipak su planete koje su odgovorne za vaš ljubavni život u sretnim su položajima i stvari će se u konačnici završiti vama u korist. Temelji veze su, više nego ikad, komunikacija.

 

 

 

DEVICA

 

Aspekt koji pravi Jupiter, tradicionalan vladar kuće parova Device, upućuje na moguće poteškoće i pritiske kroz koje će parovi prolaziti kroz prve dve dekade, ali i na to da se može dogoditi nešto značajno. To može biti povezano s novcem, zajedničkim dobrima ili društvenim događajem. Bićete u centru pažnje ili će to biti voljena osoba.

 

 

Kako god bilo, radi se o uspehu i ispreplitanju profesionalnog i privatnog života. Dodajmo tome i uživanje u većem komforu zahvaljujući postignutim uspehom. Sve se vrti oko praktičnih pitanja, a romantika se pojavljuje krajem meseca.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6