Ljubav u julu: Jedni će zavoditi kao od šale, dok će drugi i sebe razočarati…

Ljubav u julu: Jedni će zavoditi kao od šale, dok će drugi i sebe razočarati…

3. srpnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA

 

S Merkurom u kući veza Vodolije, tokom jula 2017. godine dobro će vam ići flertovanje i zavođenje, podsticanje razgovora, nove ideje ili zanimljive teme. Možete imati osećaj samo za oštroumne i rečite osobe. U ovom periodu ćete razgovarati o zajedničkom životu, braku i, naravno, seksu, ako uzmemo u obzir činjenicu da je Merkur vladar kuće  Vodolije. Budući da je u toj kući i Venera, jul obećava nešto konkretnije od razgovora.

 

 

Ugađaćete svojim osečajima, ali nećete izgubiti glavu: odluke će biti donešene na temelju objektivnosti i logike, barem u prve dve dekade. U zadnjoj dekadi u kuću veza Vodolije ulaze Sunce i Mars i raspoloženje postaje vatrenije, strastvenije, impulsivnije i ponekad čak eksplozivnije.

 

 

RIBE

 

Jul 2017. godine je romantičan i strastven. Sunce i Mars su u kući strasti Riba, donose žudnju, strast i neutaživu želju za pustolovinom. Kada se najmanje nadate, strasti će se rasplamsati i to ona vrsta strasti koja sa sobom nosi i sve moguće nevolje zbog raznih nepromišljenih akcija. Ako ste u ozbiljnoj vezi i ne zanima vas nova veza, stare strasti će se rasplamsati.

 

 

Možda je došlo vreme da malo više eksperimentišete i za novim pustolovinama u dvoje. Jul 2017. godine obećava vam i druge stvari koje će vam doneti puno zadovoljstva, vezane za dom, porodicu i imovinu.

IZVOR: TAROT-HOROSKOP.COM

Stranice: 1 2 3 4 5 6