Ljubav u julu: Jedni će zavoditi kao od šale, dok će drugi i sebe razočarati…

Ljubav u julu: Jedni će zavoditi kao od šale, dok će drugi i sebe razočarati…

3. srpnja 2017. 0 By Admin

 

STRELAC

 

Sreća je u blizini zato što Venera prolazi kroz kuću parova Strelca. Ako uzmemo u obzir sjajan trigon koji Venera pravi s Jupiterom, vladarem Strelca, zaključak je jasan: nešto se sprema. To je nešto što je dobro za vašu dušu, za ljubav, za život u dvoje. Pred vama je događaj koji ćete želeti da podelite sa svima ili kojem drugi mogu doprineti.

 

Merkur, smešten u 9. kući Strelca i vladar kuće parova Strelca pravi harmonične aspekte koji mogu predskazati povoljan napredak povezan s putovanjima u dvoje ili kulturološko naučno ili duhovno okruženje koje će uticati na vezu.

 

 

JARAC

 

Jul 2017. godine biće vruć mesec! Sunce i Mars prolaze kroz kuću parova Jarca, oboje puni energije. Sva energija i inicijativa preusmerene su prema boljoj polovini i zbog bolje polovine. Planetarni sklop povećava potrebu za svim vrstama interakcije, od zavođenja do usijanih rasprava.

 

 

Strast ili rat, radi se o svemu ili ničemu. Najbolji način da iskoristite višak energije je da tu energiju usmerite prema ostvarenju zajedničkih ciljeva. U zadnjoj dekadi meseca situacija se smiruje.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6