Saznajte svoj osobni SKRIVENI broj: Pronađite MOĆNI izvor energije u svojoj osobnosti!

Saznajte svoj osobni SKRIVENI broj: Pronađite MOĆNI izvor energije u svojoj osobnosti!

3. srpnja 2017. 0 By Admin 1

Tumačenja skrivenih brojeva

1

Ukoliko je vaš skriveni broj 1, vi ste osoba koja krije osobine pravog lidera. Puni ste entuzijazma i kreativne energije koju često potiskujete.

Na fizičkom planu to se manifestira kao bol u predjelu pleksusa, probavni problemi i blage vrtoglavice i aritmije. Preuzmite kontrolu nad vašim životom i stavite sebe na prvo mjesto.

Savjet: Nosite nešto zlata koje će pokrenuti iscjeljujuće solarne energije.

 

2

Ako ste osoba sa skrivenim brojem 2, krajnje je vrijeme da počnete slušati svoj unutarnji glas. Neće vas prevariti. Vaša skrivena osobina je empatija i često se baš vama većina ljudi povjerava. Imate i otvorene kanale za prijem negativne energije pa čim ste u društvu negativne osobe osjećate tupi bol u predjelu vrata ili blago gušenje. Također, osobe s ovim brojem doživljavaju ljubavne brodolome i ponekad ne uspijevaju osnovati obitelj, iako im to najveća želja.

Savjet: Pošto ste pod utjecajem Mjeseca, predlažemo da nosite srebro i što više boravite pored vode.

 

3

Oni koji imaju skriveni broj 3, u sebi imaju ogromnu količinu pozitivne energije koju jednostavno moraju početi širiti oko sebe, inače će postati mrzovoljni i frustrirani ili se odati nekom poroku, najčešće piću. Važan dio njihovog života je i vjera, ne samo u smislu religije već i vjera u sebe.

Savjet: Slobodno pokažite emocije i živite život punim plućima. Nosite više plave boje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4