Saznajte svoj osobni SKRIVENI broj: Pronađite MOĆNI izvor energije u svojoj osobnosti!

Saznajte svoj osobni SKRIVENI broj: Pronađite MOĆNI izvor energije u svojoj osobnosti!

3. srpnja 2017. 0 By Admin 1

4

Osobe sa skrivenim brojem 4 se ponekad čine neodgovorne i bez životnog cilja, ali duboko u njima krije se ozbiljna, odgovorna osoba koja je mentalno starija za svoje godine. Ako ste vi jedna od njih, ne trebate potiskivati svoju znatiželju, uz pomoć nje uvijek biste bili korak ispred drugih. Saturn, vladar ovog broja, kao strogi učitelj traži red, rad i disciplinu, ali ako se potrudite i spoznate svoju suštinu, on vas nagrađuje, jer je ipak kod starih Rimljana bio bog žetve.

Savjet: Pošto morate poboljšati koncentraciju, a 4 je simbol gradnje i materijalizacije, najbolje za vas je da bar kroz hobije izrađujete razne predmete, figurice i sl. Od boja nosite sivu i bijelu, a radni prostor neka vam bude u zemljanim tonovima.

 

5

5 predstavlja vrckavog Merkura. Ovaj skriveni broj govori da njegovi vlasnici, ukoliko to stvarno žele, i aktiviraju ga, mogu postati govornici, pisci, novinari ili odlični trgovci i trgovački putnici. Iako ste dosta puta statični i preozbiljni, u vama čuči radoznalo dijete koje želi sve probati i upoznati svijet. Slobodno ga pustite da se igra i uživajte.

Savjet: Narančaste i žute nijanse će vas pokrenuti i pomoći vam da shvatite svijet oko sebe. Također će smanjiti tu vašu nervozu.

 

6

Ako 6 vaš skriveni broj, vi ste hodajući šarm, samo toga niste svjesni. Budite otvoreniji po pitanju emocija, jer vi najviše želite nekog voljeti i biti voljeni. Morate bez straha pokušati ostvariti taj ideal kućice sa cvijećem, psom i mnogo djece. Dosta ste i umjetnički nastrojeni, pa možete kanalizirati energiju u tom pravcu, a ne gušiti emocije i praznine nadoknađivati slatkišima.

Savjet: Posebno pazite na štitnjaču koja vam je ugrožena.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4