Saznajte svoj osobni SKRIVENI broj: Pronađite MOĆNI izvor energije u svojoj osobnosti!

Saznajte svoj osobni SKRIVENI broj: Pronađite MOĆNI izvor energije u svojoj osobnosti!

3. srpnja 2017. 0 By Admin 1

7

Ako je vaš broj 7 u vama se nalazi velika količina nervoze. Vaš buntovni, avanturistički duh jednostavno želi van, želi krenuti u istraživanje svijeta. Pustite ga.

Nemojte da vas sputavaju društvene norme, usudite se biti drugačiji, ili će loš utjecaj ovog skrivenog broja potpuno narušiti vaš psiho-fizičko zdravlje. Vi ste intelektualna osoba i trebate čitav život upijati znanje, a najviše ono duhovno.

Savjet: Pronađite neku tehniku opuštanja, kao što je meditacija i joga, kako biste suzbili tu nervozu. Pomoći će i ako u okruženju imate što više nebesko plave boje.

 

8

Skriveni broj 8 u vašem životu ustvari predstavlja skrivenog Anđela čuvara. Dok sve u životu radite pošteno, po redu i zakonu, on će biti uz vas. 8 nosi puno energije, uspostavlja ravnotežu između materijalnog i duhovnog, ali ako je ne podržite, postajete izuzetno osjetljivi, svadjivi i impulsivni. Ukoliko budete živjeli u skladu sa svojim mogućnostima i postupno pročistite određene karakterne crte, možete puno steći i na materijalnom i na duhovnom planu.

Savjet: Potrebna vam je određena aktivnost koja će vas okupirati kada imate višak energije. Ako vam je energija u padu, nosite crvenu boju.

 

9

Broj 9 je sam po sebi mističan, u numerologiji predstavlja najdulje dijelove naše osobnosti, nesvjesno, snovi, tajne … Kao skriveni broj daje vrlo izoštrenu intuiciju i vrlo je čest kod vidovitih osoba.

Vi možda niste vidoviti, ali ste vrlo senzitivni i trebate osluškivati što vam vaša podsvijest poručuje.

9 se naziva i “broj svećenika”, pa da bi aktivirali pozitivne utjecaje ovog skrivenog broja morate biti posvećeni duhovnosti.

Često srljate kroz život, nemate ni vremena biti bolesni, a baš vama prijete skrivene bolesti, posebno one nasljednog karaktera. “Stanite na loptu”, odredite prave ciljeve, nećete požaliti.

Savjet: Pošto 9 upravlja Neptun, bog mora starih Rimljana, ako ne živite u blizini mora, priuštite si opuštajuću kupku obogaćenu morskom solju. Nosite tamnije nijanse plave.

 

atma.hr

Stranice: 1 2 3 4