Predstavljamo 12 zodijačkih tipova- MUSKARCI U OGLEDALU ZODIJAKA!

Predstavljamo 12 zodijačkih tipova- MUSKARCI U OGLEDALU ZODIJAKA!

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI 

Blizanci su pametni, inteligentni, pričljivi i ubedljivi. Atraktivni su i praktični i mogu rešiti mnoge probleme. Ponekad je teško razumeti njihovo ponašanje, pogotovo kada postanu detinjasti i žele da dobiju sve što im je na umu.

 

Vole da imaju sopstveni prostor. Blizanci su srećni ljudi jer uvek započinju priču koja uvek privuče lako ljude, a naročito žene. Mogu biti i sebični i darežljivi, ali su loši u balansiranju i fokusiranju na neke stvari.

Vole da budu ekstravagantni i nisu previše uspešni sa parama. Ne vole da budu disciplinovani, ali su u stanju da se promene za one koje mnogo vole.

 

RAK 

Rakovi su uglavnom iskreni, jaki i ljubazni. Emotivni su, a suština veze za njih su ljubav i poštovanje. Brinu se za ljude oko sebe i pomažu im koliko mogu.

 

Podržavaju voljene, umesto da porade na svojim slabostima. Imaju oštar i praktičan um, lako analiziraju svaku situaciju kako bi pronašli rešenje. Vole skoro sve što je povezano sa vodom, ali i alkoholna pića. Kako su veoma emotivni, oni duboko vole i vrlo su odani.

Za Rakove je novac bitan, ali samo zbog sigurnosti. U slučaju da dođe neka loša situacija, sa novcem će uspeti sebi da pomognu. Vole iskrenost i nikada ne započinju vezu dok ne zadobiju poverenje u osobu koja im se sviđa.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6